Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka Dizilerinin Yayın Günü Değişti!

Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka Dizilerinin Yayın Günü Değişti!
Fox Tv’nin iki dizisinin yayın günü ani bir kararla değiştirildi. Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka dizilerinin yayın günleri birbiriyle yer değiştirdi. İşte detaylar!

Fox Tv’nin iki sevilen dizisi için bugün şok bir gelişme yaşandı. Kanada yayınlanan yaz sezonu başlayan dizilerden Sen çal Kapımı ve geçen sezon ekranlara gelmeye başlayan Zümrüdüanka dizi için kanal yönetimi şok bir karar verdi. Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan Zümrüdüanka ile Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen çal kapımı dizilerinin yayın günleri değiştirildi. Kanalda ve dizi dünyasında adeta şok etkisi yaratan değişikliğin sebebi tam olarak açıklanmazken son zamanlarda özellikle sen çal kapımı dizisindeki reyting düşüklüğü sebep olarak gösterildi. Ayrıca Cumartesi akşamı seyirciyle buluşan Zümrüdüanka’nın da Star Tv’de ekrana gelmeye başlayan İbo Show’un yüksek reytingi karşısında aldığı düşük reytingin etkili olduğu kulislerde dile getirildi. İşte bu şok değişikliklerin detayı!

Fox Tv’den Son Dakika Değişikliği!

Fox Tv’de bugün adeta flaş gelişmeler yaşandı. Kanalda Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günü değiştirildi. Son haftalarda reytingi düşüşe geçen ve artık final yapacağı dillendirilmeye başlanan Sen Çal Kapımı için bu değişikliğin son şans olduğu ifade ediliyor. Ayrıca Cumartesi akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Zümrüdüanka dizisinin de yayın günü değiştirildi. Zümrüdüanka’nın yayın gününün değiştirilmesinde aldığı düşük reytingin etkili olduğu ifade edildi. Dizinin son yayınlanan bölümü Star Tv’de yayına başlayan İbo Show karşısında düşük bir reyting almıştı. İki dizinin yayın günlerinin değişikliği kulislerde çok konuşulan konular arasında yer alırken bu değişikliğin diziler için son şans olduğu ifade ediliyor.

Yeni Yayın Günleri Ne Zaman?

Fox Tv’nin ani bir kararla aldığı dizilerin yayın günlerinin değiştirilmesi herkeste şok etkisi yaratırken dizilerin yeni yayın günleri de oldukça ilginç oldu. İki dizinin yeni yayın günü birbiriyle değiştirilirken Sen çal kapımı Zümrüdüanka yerine Cumartesi akşamına Zümrüdüanka ise Sen Çal Kapımı Yerine Çarşamba akşamına alındı. Böylece iki dizi birbiriyle yer değiştirmiş oldu. Dizilerden Zümrüdüanka bu Çarşamba tekrar bölümüyle ekrana gelirken Sen Çal Kapımı ise cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bakalım bu değişikliklere seyircinin tepkisi nasıl olacak ve dizilerin reytingleri ne olacak?

17-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar