20 Nisan Cumartesi reyting sonuçları!

20 Nisan Cumartesi reyting sonuçları!
20 Nisan Reyting sonuçlarında büyük sürpriz var. Bir Aile Hikayesi, Erkenci Kuş, İkizler Memo-Can ve Kalk Gidelim'den hangisi zirvede? Ayrıntılar yazımızda...

20 Nisan 2019 Cumartesi günü reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi günü reyting tablosunda sürprizler var.  FOX TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi günün sürprizini gerçekleştirdi. Peki 20 Nisan Cumartesi reyting sonuçları ne oldu?

20 Nisan Cumartesi en çok izlenen dizi Bir Aile Hikayesi oldu!

Bir Aile Hikayesi her hafta arttırdığı reytingleriyle bu hafta en çok izlenen dizi oldu. Dizi ilk bölümüyle çok iyi bir başlangıç yapamasa da seyircisinin üstüne hep koymayı başardı. Reyhan’ın Mahur’u kaybetme tehlikesinin de bu reytingde payı yüksek.

Bir Aile Hikayesi bilindiği gibi This is Us dizisinden uyarlama. Amerikan kanalı NBS’de yayınlanan This is Us da çok başarılıydı. Bir Aile Hikayesi 7. Bölümüyle Total izleyicide 4,58 reytingle 3. Sırada yer alsa da en çok izlenen dizi oldu. AB grubunda ise 5,36 reytingle ikinci oldu.

Erkenci Kuş ivme kaybetmeye devam ediyor!

Star Tv’nin yaz sezonunda başlayan ve başarılı bir şekilde ilerleyen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş son haftalarda istediği reytingleri alamıyor. Buna tamamıyla bir yaz dizisi sendromu diyebiliriz. Hikâye olarak açılım yapamayan Erkenci Kuş’a yeni transferler fazla fayda sağlamamış görülüyor. Erkenci Kuş 38. Bölüm genel izleyicide 4,04 reytingle 4.sırada yer alarak en çok izlenen 2. Dizi oldu. AB’de ise işler çok daha kötü. 2,76 reytingle 8.sırada. Görünen o ki Erkenci Kuş’un ekran macerası bu sezon bitecek.

İkizler Memo – Can zor durumda!

Evet, Memo ile Can dizide de sürekli zor durumda ancak bu sefer reytingler çok sıkıntılı. Bilhassa dizinin ana hikayesinde kurulan yanlışlık diziyi bu duruma getirmiş durumda. Gerçek annenin bir mağduriyeti olduğu bu hikayede hiç bunun mağduriyet gibi gösterilmemesi seyirci gözünde büyük sıkıntı. İkizler Memo – Can totalde 3,76 reytingle 7. Sırada yer aldı. Dizi AB grubunda ise 2,4 ile 10. Sırada. Bu reytinglerle İkizler Memo-Can’ın da işi hayli zor.

TRT 1 dizisi Kalk Gidelim reytingleri nasıl?

Kalk Gidelim’de Meryem’in üvey olduğunu öğrenme hikayesi oldukça etkileyiciydi. Dizi total izleyicide 3,42 reytingle 9. Sırada yer aldı. AB grubunda ise 3,49 ile 6. Sırada yer aldı.

21-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar