2019 yılında final yapacak diziler

2019 yılında final yapacak diziler
Her hafta onlarca dizi milyonlarca seyirci tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki 2019'da hangi diziler final yapacak? 2019 yılında final yapacak dizileri sizler için derledik.

Birbirinden başarılı dizilere ev sahipliği yapan Fox TV, Star TV, Kanal D, Atv, Show TV ve TRT1 gibi çok izlenen ulusal kanallar her akşam birbirinden iddialı yapımları ekranlara getiriyor. Peki ilgiyle takip ettiğimiz hangi diziler 2019 yılında final yapacak? Tamamen reyting sonuçlarını esas alarak derlediğimiz haberimizde bu yıl final yapmasını beklediğimiz diziler sizler için derledik;

Haberimize başlamadan önce hangi kanalda hangi diziler yayınlanıyor kısaca göz atalım; (Sadece prime time'da yayınlanan diziler esas alınmıştır.)

TRT1'in dizi listesine baktığımızda prime time'da ekranlara gelen tam 7 dizi bulunuyor.
TRT'de yayınlanan diziler; Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Halka, Vuslat, Tek Yürek, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim.

Star TV'nin prime time kuşağında ise altı (6) dizi yer alıyor.
Star'da yayınlanan diziler; Kuzgun, Kardeş Çocukları, Erkenci Kuş, Avlu, İstanbullu Gelin, Söz.

Atv'de ise yeni başlayacak 'Hercai' dizisini de listeye kelediğimizde dört (4) dizi yer alıyor.
Atv'de yayınlanan diziler; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova, Hercai

Fox TV'de ise yeni başlayacak 'Hayat Gibi' dizisini de sayarsak altı (6) dizi ekranlar a gelmekte.
Fox'da yayınlanan diziler; Vurgun, Hayat Gibi, Bizim Hikaye, Savaşçı, Yasak Elma ve Kadın.

Show TV'nin yeni ve iddialı yapımı Nöbet dizisinin de listeye dahil edersek, kanalın prime time kuşağında dört (4) dizi yayınlandığını söyleyebiliriz.
Show'da yayınlanan diziler; Çukur, Çarpışma, Gülperi, Nöbet.

Son olarak Doğan Holding tarafından Demirören Holding'e satılan Kanal D'nin dizilerine göz atalım.
Kanal D'de yayınlanan dizileri; Arka Sokaklar, İkizler Memo - Can, Çocuklar Duymasın, Yüzleşme

2019 YILINDA FİNAL YAPACAK DİZİLER

  • İSTANBULLU GELİN

O3 Medya tarafından Star TV için hazırlanan İstanbullu Gelin 3 Eylül 2017 tarihinde ilk bölümüyle seyirciye merhaba dedi. Yayın hayatı boyunca bir çok başarıya imza atan, hatta İsrail'de Türkiye'de olduğundan daha büyük bir hayran kitlesi bulunan İstanbullu Gelin dizisinin 2019 yılında final yapması bekleniyor.

  • ERKENCİ KUŞ

Star TV'nin diğer başarılı dizisi Erkenci Kuş 26 Haziran 2018 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara bir yaz dizisi olarak merhaba dedi. Dizinin seyirciden ve reytinglerden altığı olumlu tepkiler doğrultusunda kanal yönetimi dizinin yeni sezonda da devam etmesine karar verdi. Reytinglere baktığımızda hala başarısını sürdürdüğünü gördüğümüz Erkenci Kuş dizisinin de hikaye tükeneceği için 2019 yılında ekranlara veda etmesi bekleniyor.

  • SEN ANLAT KARADENİZ

24 Ocak 2018 tarihinde ilk bölümüyle büyük ses getiren, reytinglerde uzun bir süre zirveyi elinde tutmayı başaran Sen Anlat Karadeniz dizisinin çok büyük bir izleyici kitlesi var. Ancak dizide yer alan kadına şiddet sahneleri dizinin fişini çekecek gibi görünüyor. Her bölümüyle adından söz ettirmeyi başaran Sen Anlat Karadeniz dizisinin düşük bir ihtimal olsa bile bu sezon final yapması beklenen diziler arasında yer alıyor.

  • EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı, Raci Şaşmaz imzalı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sular durulmuyor. İmza attığı her projeyle başarıyı yakalayan Raci Şaşmaz'ın diziden ayrılması ve reytinglerde yaşanan düşük 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin bu sezon final yapacağının habercisi gibi görülüyor.

  • BİZİM HİKAYE

14 Eylül 2017 tarihinde ilk bölümüyle Fox TV'de seyirciyle buluşan Bizim Hikaye dizisinin de bu sezon final yapması bekleniyor. Seyirci bir süredir senaryonun kendini tekrarlamasından şikayetçi olduğunu sosyal medya hesaplarından dile getiriyordu. Seyircinin tepkisi yavaş yavaş dizinin reytinglerine yansımaya başladı. İki sezondur Fox ekranlarında olan yapımın bu sezon final yapması bekleniyor.

  • YASAK ELMA

Entrikaların bitmek bilmediği, bir çok olumsuzluğa rağmen tekrar toparlanıp reytinglerdeki başarısını da korumayı başaran 'Yasak Elma' dizisinin bu sezon final yapacağı konuşuluyor.

  • ÇOCUKLAR DUYMASIN

Geldik bir döneme damga vurmayı başaran Çocuklar Duymasın dizisine. Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrollerini paylaştığı dizi uzun süredir Kanal D ekranlarında yayınlanmakta. Ancak total ve ab'de oldukça kötü reytingler alan dizinin gelecek sezon ekranlarda olmayacağı düşünülüyor.

2019 yılında final yapacak diziler haberimiz sürekli güncellenecektir. Televizyon dünyasında yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

16-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler