24 Eylül Cuma Reyting Sonuçları

24 Eylül Cuma Reyting Sonuçları
24 Eylül Cuma reyting sonuçları belli oldu. Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda dizilerinin yeni bölümlerinin ekrana geldiği Cuma gününde kim birinci oldu?

24 Eylül Cuma reyting sonuçları belli oldu. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

24 EYLÜL CUMA REYTİNGLERİNDE HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YARIŞTI?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de cuma dizileri oldu. Cuma akşamı Fox TV'de Aşk Mantık İntikam, Kanal D'de Arka Sokaklar ve Tv8'de Kırmızı Oda dizileri ekrana geldi. Peki 24 Eylül Cuma reytinglerinde en çok izlenen hangi dizi veya program oldu? İşte dünün reytingleri.

24 EYLÜL CUMA REYTİNG SONUÇLARI

Total kategorisinde Fox dizisi 'Aşk Mantık İntikam' günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu. Kanal D'de ekrana gelen 'Arka Sokaklar' dizisi günü ikinci sırada tamamlarken, atv'nin gündüz kuşağı programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' listenin üçüncü sırasında yer aldı. Atv'nin diğer gündüz kuşağı programı 'Esra Erol'da en çok izlenen dördüncü program olurken, Selçuk Tepeli'nin sunumuyla 'Fox Ana Haber' günü beşinci sırada tamamlayan program oldu. Tv8'de yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisi ise günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

AB kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan yapım tv8'de yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisi oldu. Fox TV'de ekrana gelen 'Aşk Mantık İntikam' dizisi listenin ikinci sırasında yer alırken 'Fox Ana Haber' üçüncü, Show TV'de yayınlanan 'Yalancı' dizisi dördüncü, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ise günü beşinci sırada tamamlayan yapımlar oldu.

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

25-09-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler