Tv 8’den Flaş Karar! Reytingi Düşen Program Yayından Kaldırıldı

Tv 8’den Flaş Karar! Reytingi Düşen Program Yayından Kaldırıldı
Tv 8 ekranlarında yaz aylarında seyirciyle buluşmaya başlayan Paylaş Benimle adlı program kanal tarafından yayından kaldırıldı.

Televizyonlarda yayınlanan dizi ya da programların en büyük korkusudur bir gün yayın akışında adlarını görememek. Yayın akışında bir saat dilimini işgal eden yapımlar zamansız bir şekilde yayın akışından çıkarıldıklarında bir sorun olduğu kesindir. Ya yapımın reytingi düşüktür ya kanal ve yapımla ilgili bir sorun vardır ya da yapımın kendi içinde aşamayacağı bir problem gelişmiştir. Bu durum o yapımın erken final yapmasına sebep olur. Televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların en büyük korkusu da budur. Erken final yapmak. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve büyük umutlarla yayına başlayan Paylaş Benimle adlı program geçtiğimiz hafta ekranlara gelmedi. Seyircinin merak ettiği bu durumun sebebi daha sonra anlaşıldı ve programın yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Reytingler Sebep Oldu

Yaz sezonunda seyirciyle buluşmaya başlaya ve sunuculuğunu Gökhan Çınar’ın yaptığı gerçek hayat hikayelerini ekrana taşıyan Paylaş Benimle erken final yaptı. Program başlarda oldukça dikkat çekti ve reytingleri de oldukça iyiydi ancak ne yazık ki ilerleyen zamanlarda bu durum değişti ve programın reytinginde belirgin bir düşüş gözlemlendi. Bu durumda programın yayın saatinin değiştirilmesiyle sonuçlandı. Ancak ne yazık ki Paylaş Benimle için yayın saatinin değişmesi de çözüm olmadı ve programın reytinglerindeki düşüş devam etti. Bu durum karşısında yeni yayın dönemimin de başlamasıyla kanal yönetimi düşük reytinge daha fazla müsamaha göstermedi ve Paylaş Benimle adlı programın final yapmasına karar verdi. Program geçtiğimiz hafta sessiz sedasız yayından kaldırıldı. Böylece bir program daha ne yazık ki reyting kurbanı odu ve yayınına son vererek seyirciye erken veda etti.

Gökhan Çınar Kimdir?

Son olarak Tv 8 ekranlarında Paylaş Benimle adlı programı hazırlayan ve sunan Gökhan Çınar 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra yüksek lisansını tamamlayan Çınar mesleğe yönelmiştir. Gökhan Çınar ayrıca televizyonlarda programlar da yapmıştır. Davranış bilimleri Enstitüsü’nde aldığı EMDR eğitimi ile alandaki çalışmalarına devam eden Gökhan Çınar bu dönemde yetişkin ve ergen psikoterapisti olarak alanda çalışmalarına devam etmektedir.

25-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar