4 Ocak Salı Destan Neden Yok?

4 Ocak Salı Destan Neden Yok?
Atv ekranlarında bu sezon başlayan ve henüz 6 bölüm yayınlanan dönem dizisi Destan 4 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle yayınlanacak mı?

Yeni yılın girmesiyle birlikte televizyon seyircisi ilgi ve merakla izlediği dizilerden ayrı kaldı. Kanalların yeni reklam tarifeleri görüşmelerini yaptığı ocak ayı içinde yeni reklam tarifeleri belli olana kadar dizlerin yeni bölümlerini yayınlamama kararı ne yazık ki bu süreçte dizi seyircisini zor durumda bırakıyor. Kanallar dizilerin yeni bölümlerini ne zaman yayınlayacak, bu süreç ne kadar sürecek soruları ise seyircinin en çok merak ettiği konular arasında. Bu akşam Atv ekranlarında yayınlanması beklenen ve sezona yeni başlayan Destan’ın da yeni bölümünün olup olmayacağı merak ediliyor. Destan seyircisi dizinin 4 Ocak Salı akşamı yeni bölümü var mı yok mu sorusunun cevabı için internet üzerinden araştırmalara başladı. Bizde Destan’ın 4 Ocak Salı akşamı olup olmayacağını araştırdık.

4 Ocak Salı Akşamı Destan Yeni Bölüm var mı?

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve sezona yeni başlayan dizilerden olan Destan yayınlandığı gün olan Salı akşamlarında seyirciyi en çok kendisine bağlayan yapımlardan biri. Dönem dizisi olan ve Orta Asya bozkırlarında yaşayan bir kadının varoluş mücadelesini ve aşkını anlatan Destan’da başarılı oyuncu Ebru Şahin’in başrol olarak yer alıyor. Yayınlanmaya başladığından beri günün en çok reyting alan yapımı olan dizi yeni yılla birlikte bir haftalık yayın arası vermiş durumda. Bu sebeple Destan’ın 4 Ocak Salı akşamı yayınlanması beklenen yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin yayın saatinde ise kanal yine dizinin kolaj bölümünü yayınlamaya karar verdi. Böylece diziyi seyretmeyenler de geçtiğimiz bölümlerde neler oldu, bunu öğrenmiş olacak.

Destan Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan ve reytinglerde oldukça iyi bir noktada bulunana Destan yılbaşı dolayısıyla bir haftalık yayın arası vermiş durumda. Dizinin 4b Ocak Salı akşamı yayınlanması beklenen 7. Bölümü bu sebeple ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümünün 11 Ocak Salı akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelecek ve seyircisiyle buluşacak. Oldukça heyecanlı ve aksiyonel sahnelerin yer aldığı dizinin 7. Bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ak Kız ve Batuga çok zor bir durumda kalarak ayrılmışlardır. Ak Kız yeni bir plan yaparken Batuga ise kalarak Müslüman Arap çocuğu kurtarmaya karar vermiştir. Destan yeni bölüm 11 Ocak Salı Akşamı seyirciyle buluşacak.

04-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar