49 Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı

49 Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı
Son zamanların en çok merak edilen sinema filmlerinden olan 49 Filminin ilk fragmanı yayınlandı. Film yakında sinemaseverlerle buluşacak.

Son zamanlarda yeniden hareketlenmeye başlayan Türk Sineması birbiri ardına yeni ve iddialı filmleri sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Film konusunda iki farklı mecraya film üreten yapımcılar, dijital platformlar ya da sinemaları tercih ediyor ve filmleri seyirciyle buluşturuyor. Son haftalarda pek çok yerli film vizyonda yer alırken bu yapımlar daha çok komedi türünde görülüyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda vizyona giren, Barış Akarsu Merhaba ve Komutan gibi farklı türde filmlerde sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Son olarak uzun hazırlıklar sonrası hazırlanan ve başrolünde ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 49 Filmi de vizyona girmek için gün saymaya başladı. CNP Film tarafından hazırlanan ve Mehmet Canpolat’ın yapımcılığını üstlendiği 49 filmi hikayesiyle de dikkatleri çekiyor.

49 Filmi Konusu Ne?

CNP Film tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından hikaye ve senaryosu kaleme alınan 49 Filmi sinemaseverler tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Film, geçtiğimiz yıllarda Irak’ın Musul kentinden meydana gelen gerçek bir olayı hikayelendiriyor. Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nda terör örgütü DEAŞ tarafından esir alınan 49 Türk Vatandaşı ve görevlisinin kurtarılma operasyonunun hikayesini anlatan filmde Milli İstihbarat Teşkilatı’na bağlı ajanlar tarafından konsoloslukta esir tutulan 49 Türk vatandaşının kurtarılmasının perde arkasını ve yaşanılan süreci ve olağanüstü operasyonu anlatılıyor. Filmde İsmail Hacıoğlu başrol oynarken pek çok ünlü isimde yine filmde yer alıyor.

49 Filmi Oyuncuları Kimler?

CNP Film tarafından hazırlanan 49 Filmi yakında sinemaseverlerle buluşuyor. Hakan İnan tarafından yönetilen filmin yayınlanan fragmanı oldukça heyecan yarattı. Irak’ın Musul kentinde bulunan Türkiye Başkonsolosluğu’nun 11 Haziran 2014 yılında terör örgütü Deaş tarafından işgal edilerek 49 Türk vatandaşının esir edilmesinin hikayesini anlatan ve bu esir olan 49 kişinin sayısına binaen 49 adını alan film sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Gerçek bir hikayeden esinlenilerek hazırlanan filmde rol alan isimler arasında

-          İsmail Hacıoğlu

-          Hande Doğandemir

-          Sinan Tuzcu

-          Doğukan Polat

-          Hasan Küçükçetin ve

-          Kerem Alışık rol alıyor. Merakla ve heyecanla beklenen filmin vizyon tarihi ise 20 Ocak 2023.

10-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar