Dokuz Oğuz Dizisinden İlk Kareler Geldi

Dokuz Oğuz Dizisinden İlk Kareler Geldi
Fox Tv ekranlarında yakında yayına başlayacak olan ve seyirci tarafından merakla beklenen yeni askeri dizi Dokuz Oğuz’un ilk tanıtımı yayınlandı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve şu sıralar çekimleri yapılan yeni dizi Dokuz Oğuz’dan ilk kareler gelmeye ve dizinin ilk tanıtımı Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Askeri bir proje olan Dokuz Oğuz Gold Film tarafından hazırlanırken bu sene ve bir önceki sene dizi yönünden kötü günler yaşayan Fox Tv Dokuz Oğuz’u sabırsızlıkla bekliyor. Daha önce aynı kanalda yayınlanan askeri bir proje olan Savaşçı dizisi oldukça iyi reytingler almış ve seyirci tarafından çok sevilmişti. Aynı başarıyı Dokuz Oğuz’dan da bekleyen kanal şu sıralar yayınladığı fragmanla seyirciyi dizi hakkında bilgilendirmeye başladı. Seyircinin de merakla beklemeye başladığı Dokuz Oğuz’un bu ayın sonu ya da Ocak ayı başı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

Dokuz Oğuz İddialı Geliyor

Gold Film tarafından hazırlanan ve senaryosu daha önce benzer bir proje olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı diziyi de kaleme alan Süleyman Çobanoğlu tarafından yazılan Dokuz Oğuz Dizisinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş yapıyor. Aksiyon ve dram türünde olan dizi, dokuz kişilik özel hareket timinin gizli bir şekilde yurt dışına çıkması ve burada yaşayan Türkleri her türlü saldırı ve kötülükten korumasının hikayesi anlatılacak. Bu uğurda verilen mücadele, teröristler ve başka güçlerin Türklere ve Dokuz Oğuz timine zarar vermek için yaptıkları ve yaşananların ekrana geleceği dizi aksiyonun ve maceranın doyasıya yaşanacağı ve gerilimin bir an bile düşmeyeceği bir dizi olarak dikkatleri çekiyor.

Dokuz Oğuz Oyuncuları Kimler?

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve şu sıralar ilk tanıtımı yayınlanmaya başlayan Dokuz Oğuz dizisinde birbirinden genç ve ünlü isimler yer alıyor. Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş yaparken dizinin başrolünde Karanlık Yüzbaşı lakabıyla (Komutan Batur) Kubilay Aka yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise

·         Kubilay Aka (Karanlık Yüzbaşı)

·         Taylan Meydan (Er Okan)

·         Kayhan Açıkgöz (Yaşar)

·         Deniz Işın

·         Yasemin Allen

·         Hakan Boyav

·         Tuncer Salman

·         Dağhan Külegeç

·         Serhan Onat

·         Rami Narin

·         Volkan keskin

·         Sahra Şaş ve

·         Mehmet Çevik yer alıyor. Dizinin çekimleri Ankara ve çevre iller ile Eskişehir’de yapılıyor.

10-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar