Gözde Türker'in yeni projesi belli oldu

Gözde Türker'in yeni projesi belli oldu
TRT 1 ekranlarında yakında ekrana gelecek olan ve seyircinin merakla beklediği Al Sancak dizisine Kardeşlerim Dizisinin güzel oyuncusu Gözde Türker dahil oldu.

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi günleri ekrana gelen başarılı dizi Kardeşlerim’de rol alan ünlü ve güzel oyuncu Gözde Türker’in Kardeşlerim’den ayrılmasıyla yeni projesi sevenleri tarafından heyecanla beklenmeye başlanmıştı. Son dönemlerin yükselişte olan isimlerinden olan Gözde Türker’in merakla beklenen dizisi belli oldu ve sevenleri rahat bir nefes aldı. Şu sıralar hazırlıkları ve çekimleri devam eden ve heyecanla beklenen projeler arasında gösterilen Al Sancak adlı dizi ile el sıkışan güzel oyuncunun yakında sete çıkması ve ekibe dahil olması bekleniyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Al Sancak dizisinde güzel oyuncunun oldukça önemli bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Yüzbaşı Aslı (Gözde Türker) Geliyor

Kardeşlerim dizisindeki canlandırdığı karakter ve gösterdiği performansla herkesin ve özellikle de sektördeki yapımcıların dikkatini çeken genç ve güzel oyuncu Gözde Türker yeni yayınlanacak dizilerden biri olan ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Al Sancak dizisinde yer alacak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu yakında ekrana gelecek olan Al Sancak dizisinde Yüzbaşı Aslı karakterine hayat verecek. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan, İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Tezhan Tezcan ve Aybars Düzey rol alıyor. Dizi Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor ve yönetmen koltuğunda Can Emre oturuyor. Özel Kuvvetlere mensup bir timin yurt içi ve yurtdışında canları pahasına ülke için verdikleri mücadeleyi anlatacak olan dizinin yayınlanan fragmanları oldukça beğenildi. Yeni başlayacak diziler arasında en iddialılardan olan Al sancak çok yakında seyirciyle buluşacak.

Gözde Türker Kimdir?

Kardeşlerim dizisi ile ünlenen ve bu dizide gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Gözde Türker, 1995 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatro oyunlarında sahne almaya başlayan Gözde Türker ilk olarak kamera karşısına Muhteşem Yüzyıl ile geçmiştir. Oyuncu daha sonra, Poyraz Karayel, İstanbullu Gelin ve Kardeşlerim dizisinde rol almıştır.

10-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar