A Spor'da şok ayrılık!

A Spor'da şok ayrılık!
Sporseverlerin ilgiyle takip ettiği A Spor kanalından ayrılan isim herkesi şaşırttı. A Spor yayın koordinatörü kanaldan neden ayrıldı? O isim kovuldu mu?

Turkuaz Medya bünyesinde yayın yapan  A Spor'da yaşanan şok ayrılık herkesi şaşırttı. A Spor'a çok büyük katkısı olan ve başarılı yayınlara imza atan Serkan Korkmaz'ın ayrılığı birçok söylentiyi de birlikte getirdi. Serkan Korkmaz'ın beklenmeyen bir kararla görevinden ayrılması kovuldu mu söylentilerine yol açtı. Korkmaz'ın görevden ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yapılmazken istifa etti şeklinde yorumlar da yapılıyor.

Korkmaz A Spor'dan kovuldu mu?

Serkan Korkmaz A Spor kanalında Ender Bilgin'le birlikte spor müdürlüğü ve yayın kordinatörlüğü görevlerini yürütüyordu. Korkmaz'ın görevden ayrılması ise hem çalışanları hem de A Spor izleyicilerini şoke etti. Erman Toroğlu ve Hıncal Uluç'un yeni bir projeye başlamasından sonra ortaya çıkan ayrılık haberi Serkan Korkmaz kovuldu mu yorumlarına sebep oldu. Henüz taraflar herhangi bir açıklama yapmasa da deneyimli gazeteci Serkan Korkmaz'ın başka bir spor kanalıyla anlaştığı da söylentiler arasında. Serkan Korkmaz'ın ayrılığı farklı yorumlara sebep olurken, Fotomaç gazetesindeki yazılarına devam edeceği şeklinde bir bilgi paylaşıldı. A Spor'da yakın zamanda başka isimlerde problemler yaşanmış ve kanalla yollar ayrılmıştı. A Spor, Fenerbahçe muhabiri Göktuğhan Argın ve spiker Setenay Cankat'la canlı yayında yaşanan tartışma sebebiyle yollarını ayırma kararı almıştı.

Serkan Korkmaz kimdir?

Deneyimli gazeteci Serkan Korkmaz, 1972 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Korkmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Mesleği İnşaat Mühendisliği olan Korkmaz, okul zamanlarında  televizyon dünyası ile tanıştı. Korkmaz  Cine 5 ve Show Tv televizyonlarında çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. Televizyon dünyasının deneyimli ismi Korkmaz, NTV’de 10 yıl, Haber 24’te 3 yıl, Fox Türkiye'de 1 yıl çalıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Genel Direktör Yardımcılığı görevi de üstlenen Serkan Korkmaz özellikle spor kanallarının aranan isimlerinden biri oldu. TRT ve Beyaz Tv kanallarında da çalışan Korkmaz son olarak Turkuvaz Medya Grup bünyesinde yayın yapan A Spor'da yayın koordinatörü olarak görev yapıyordu.

06-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar