Ada Masalı 14. Bölüm İzle

Ada Masalı 14. Bölüm İzle
Ada Masalı 14. Bölüm İzle; 21 Eylül Salı akşamı 14. bölümüyle ekrana gelen Ada Masalı’nın yayınlanan 14. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ada Masalı 14. Bölüm İzle; Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar ve Özge Demirel’in yer aldığı Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da 14. bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve kanalın en iyi reyting alan yapımlarından olan Ada Masalı yeni sezonda da devem ederken dizinin artık yavaş yavaş düşüşe geçen reytingleri sıkıntı yaratacak gibi görünüyor. Ne zaman final yapacağı sorusu artık sık sık sorulmaya başlayan Ada Masalı bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle saat 20.00’da Star Tv’de buluşuyor.

Ada Masalı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan romantik komedi dizisi Ada Masalı yaz dizisi olarak başladığı ekran serüvenine yeni yayın döneminde de devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Haziran ve Poyraz aşklarını yaşamak için her şeyi yapmaya ve aşklarının önündeki engelleri bir bir kaldırmaya kararlıdırlar. Bunun için de İdil ve Batu’nun planlarını bozmaları ve onların gerçek yüzünü ortaya çıkarmaları gerekmektedir.

Ada Masalı 14. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının sevilen gençlik dizisi Ada Masalı bu akşam 14. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 14. Bölümünde Haziran ve Poyraz’ın aşkları bir kez daha büyük bir sorunla karşı karşıyadır ve ikili bir kez daha bir sınavla baş etmek zorundadırlar. Zeynep ve Aliye’nin Poyraz ve Haziran’ın aşkları karşısındaki sert tutumları işleri daha da zorlaştırmaktadır. Haziran Poyraz’la yaşadıkları aşk sebebiyle onun babaannesiyle arasının bozulmasını istemez. Aynı şekilde Poyraz’da Haziran’ın annesiyle bu konu sebebiyle kırgınlık yaşamasını istemez. Bu sebeple ikili için büyük bir sınavın vakti gelmiştir. Haziran Aliye’nin, Poyraz da Zeynep’in kalbini kazanmak zorundadırlar. Öbür taraftan Haziran ve Poyraz’ı ayıramayan İdil büyük bir yıkım içindedir. Batu ise bu durumu fazla takmaz ama beklenmedik bir misafir adaya gelince onun da hayatında pek çok şey değişmeye başlar. Öfkesi bir türlü dinmeyen Biricik ise Melisa’ya bir darbe daha vurmaya hazırlanmaktadır. Melisa ise vicdan azabı çekmektedir ve o da bir karar vermek üzeredir. Ada Masalı bu akşam 14. Yeni bölümüyle saat 20.00’daStar Tv ekranlarında.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar