Ada Masalı 16. Bölüm İzle

Ada Masalı 16. Bölüm İzle
Ada Masalı 16. Bölüm İzle; 5 Ekim Salı akşamı 16. Yeni bölümüyle ekrana gelen Ada Masalı’nın yayınlanan 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ada Masalı 16. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak ve Beril Pozam’ın yer aldığı Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da 16. bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Star Tv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve romantik komedi türünde ele alınan Ada Masalı başladığı günden itibaren özellikle genç seyircinin ilgi odağı oldu ve bu kesimden reyting aldı. Kanalın başarılı gençlik dizisi Ada Masalı her ne kadar Eylül yayın dönemimde reyting kaybına uğrasa da seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Her hafta Haziran ile Poyraz’ın bir araya gelip gelemeyeceğinin hikayesi olan Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da 16. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

ADA MASALI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarının sevilen gençlik dizisi Ada Masalı her hafta seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Yaz sezonunda başlayan ve şu ana kadar 15 bölüm ekrana gelen dizinin yayınlanan son bölümünde Haziran ile Poyraz’ın bir araya gelme çabaları devam etti. Haziran ayrılık acısıyla yanıp tutuşurken Poyraz’dan aynı duyguyu göremeyen Haziran Poyraz’a sinir olmaktadır. Öbür taraftan İdil sebebiyle Poyraz’a kızgınlığı geçmeyen Batu yeni planlarla Poyraz’ın hayatını zorlaştırmaktadır. Adaya gelen bir misafir ise herkesin hayatını değiştirmek üzeredir.

Ada Masalı 16. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Ada Masalı bu akşam 16. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirine deli gibi aşık olan ancak ayrılan Haziran ile Poyraz arasında gerilim devam etmektedir. İkili artık birbirine uzak birer yabancı gibidirler. Bu ikili arasındaki gerilim çevrelerindeki herkesi de etkisi altına almıştır. Ada dokunsan patlayacak bir haldedir. Bütün bunların üstüne bir de Batu’nun otele ortak olduğunun ortaya çıkması ortalığı iyice karıştırır. Ancak adaya gelen ve herkesi tehdit eden ortak düşmana karşı tüm taraflar birleşmek zorundadır. Doygun’un adaya gelişi herkesi hazırlıksız yakalamıştır.  Öbür taraftan adada gezinmeye başlayan gizemli bir kadın Poyraz için tam bir tehdittir. Birbirine ayrı duran Poyraz bu kadın yüzünden bir kez daha sınanmak üzeredirler. Ada Masalı bu akşam ekrana gelecek 16. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar