Ada Masalı 15. Bölüm İzle

Ada Masalı 15. Bölüm İzle
Ada Masalı 15. Bölüm İzle; 28 Eylül Salı akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Ada Masalı adlı dizinin yayınlanan 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ada Masalı 15. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar ve Beril Pozam’ın rol aldığı Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da 15. yeni Bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve seyircin sevdiği yapımlardan olan ve yaz aylarına damga vuran Ada Masalı her ne kadar reytinginde düşüş yaşasa da seyircinin takip ettiği yapımlardan biri. Star Tvnin Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan Ada Masalı bir aşk hikayesini konu alıyor. Bir adada yaşanan ve krizleri, gel gitleri, kavgaları eksik olmayan aşkın kahramanları aşklarını yaşayabilmek ve ayakta tutabilmek için çabalıyorlar. Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

ADA MASALI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarının sevilen yapımlarından Ada Masalı bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Haziran ve Poyraz aşklarını yaşayabilmek için çaba harcamaktadırlar. Ancak ne yazık ki çevrelerindeki bazı kişiler ve gelişmeler onlara bu şansı vermemektedir. İkilinin aralarındaki aşk bir kez daha büyük bir sınavın eşiğindedir. İkili bu sınavı aşıp yollarına devam edebilecekler midir yoksa aşkları bu engellere takılıp kalacak mıdır?

Ada Masalı 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının sevilen yaz dizisi Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 15. Bölümünde Haziran ayrılık acısıyla yanıp kavrulmaktadır. Ancak bu ayrılık en az Haziran kadar Poyraz’ı da etkilemiştir. Haziran ise kendisi kadar acı çekmediğini düşündüğü Poyraz’ın fabrikayı da satışa çıkardığını duyunca iyice delirir. Poyraz, Haziran ile bütün bağlarını koparmak istiyor gibidir. Bu arada Haziran’a gelen iş teklifi Haziran’ın kafasını iyice karıştırmıştır. Öbür taraftan İdil yüzünden sürekli Poyraz’a karşı bilenen Batu yeni planlar peşindedir. Batu Poyraz’ın hayatını zorlaştırmak için İstanbul’a gitmek zorunda kalacaktır. İdil ise artık bir dönemin kapandığının farkındadır. İdil kalbinin artık başka birisi için attığını bilmektedir ancak bunu kabullenmek ona zor gelmektedir. Star Tv ekranlarının yaz sezonu başlayan gençlik dizisi Ada Masalı bu akşam15. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star tv ekranlarında.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar