Adım Farah dizisine sürpriz oyuncu

Adım Farah dizisine sürpriz oyuncu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve heyecanla beklenen Adım Farah dizisine Şahmaran’dan bomba bir transfer gerçekleşti.

Şu sıralar hazırlıkları ve çekimleri devam eden Adım Farah sezonun en iddialı dizisi olmaya aday gibi görünüyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın da büyük umut bağladığı dizi olan Adım Farah’ta Demet Özdemir ve Engin Akyürek başrolü paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde setten ilk karelerin paylaşıldığı dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 03 Medya tarafından hazırlanan ve yabancı bir yapımdan uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken dizinin senaryosunu ise Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur kaleme alıyor. Şu sıralar çekimleri devam eden ve seyircinin merakla beklediği kadın odaklı bir dizi olan Adım Farah’ın kadrosuna son olarak yeni bir oyuncu daha katıldı.

Mert Doğan Adım Farah’ta

03 Medya tarafından hazırlanan ve çekimleri devam eden Adım Farah çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Netflix’te yayınlanan Şahmaran adlı yapımda rol alan ve canlandırdığı Arun karakteri ile oldukça beğeni toplayan Mert Doğan katıldı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Şahmaran’da gizemli kişiliği, ilgin ses ve kıyafeti ile yer alan ve oldukça başarılı bulunan Mert Doğan Adım Farah’ta Bekir karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Genç oyunculardan biri olan ve şu ana kadar yer aldığı projelerdeki performansıyla dikkatleri çeken Mert Doğan’ın Adım Farah’taki karakterinin özellikleri henüz bilinmiyor. Ancak genç oyuncunun bu iddialı dizideki performansının da dikkat çekici olması bekleniyor.

Adım Farah Oyuncuları ve Konusu

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan Adım Farah sezonun dikkat çekici ve merakla beklenen dizileri arasında yer alıyor. Dizide, ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasa dışı olarak başka bir ülkede oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın istemeden şahit olduğu bir cinayetin ardından yaşadıkları ve aynı anda tanıştığı Tahir’le olan ilişkisi anlatılıyor.  Dizide Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli ve Mert Doğan gibi isimler yer alıyor. Dizinin çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

29-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar