Kraliçe dizisinin yönetmeni belli oldu

Kraliçe dizisinin yönetmeni belli oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan başrolünde güzel oyuncu Burcu Özberk’in yer aldığı Kraliçe dizisinin yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.

Televizyon kanalları ve internet yayın platformları peş peşe yeni dizilerini ve projelerini tanıtmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde televizyon kanalları arasında adeta yeni proje yarılı yaşanıyor. Kanallar peş peşe yeni projelerini duyururken bu yapımların hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve yabancı dizi Queen Sugar’dan uyarlanacak olan Kraliçe dizisi de Mednova tarafından hazırlanıyor. şu sıralar cast ve prodüksiyon çalışmaları devam eden Kraliçe dizisinin başrolünde güzel oyuncu Burcu Özberk yer alırken dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Mednova tarafından hazırlıkları yürütülen projenin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı uzun süredir merak ediliyordu ve bu konuda değişik isimler ortaya atılıyordu. Mednova sonunda dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isme karar verdi.

Cevdet Meriç Yönetmen Koltuğunda

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Queen Sugar adlı projeden ülkemize uyarlanacak Kraliçe dizisinin çalışmaları devam ediyor. Dizide güzel oyuncu Burcu Özberk başrolü oynarken bu isme Gökhan alkan eşlik edecek. Dizinin belli olan diğer bir oyuncusu ise ünlü isim Gonca Vuslateri oldu. Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Cevdet Mercan’ın oturacağı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü yönetmen Cevdet Mercan projenin başına geçti ve hazırlıklarda yer almaya başladı. Dizinin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor.

Cevdet Mercan Kimdir?

Mednova tarafından hazırlanan Kraliçe dizisinin yönetmen koltuğunda oturacak olan Cevdet Mercan 5 Haziran 1969 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. Ünlü yönetmen ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve ardından sinema ve dizi sektöründe Yavuz Özkan’ın asistanı olarak yer almaya başlamıştır. İlk yönetmenlik tecrübesini Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ile yapmıştır. Ünlü isim daha sonra pek çok yapımda yönetmen koltuğuna oturmuştur. Özellikle Zalim İstanbul ile yıldızı parlayan Cevdet Mercan son olarak geçtiğimiz sezon yayınlanan Kanunsuz Topraklar’ın rejisini yapmıştır. Cevdet Mercan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımlar arasında, Nehir, Kabuslar Evi, Kırık Kanatlar, Yersiz Yurtsuz, Asi, Kasaba, Gönülçelen, Bir Çocuk Sevdim, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Paramparça, Kayıtdışı, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Şeref Sözü, Zalim İstanbul ve Kanunsuz Topraklar yer almaktadır.

29-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar