Adını Sen Koy dizisinde şifreler çözülüyor!

Adını Sen Koy'da şifreler çözülüyor!
Hikaye yazarları Zehra'yı Ömer'siz yaşayamaz hale getirdiler. Bu durum da seyircinin merakını yükseltmiş durumda. Ömer'in evlilik teklifi ve duygusal sahneler daha başlangıç sanki hiç bitmeyecek gibi.

Trt 1'de yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenilen günlük dizi Adını Sen Koy son bölümleriyle artık tam bir dizi havasına büründü. Adını Sen Koy seyircide uyandırdığı merakla reytinglerde Kanal 7'nin günlük dizileri Elif  ve Tatlı Bela'yı zorlamaya başladı.

Trt 1 günlük dizide profesyonel bir kanaldır. Yıllarca Ferhunde Hanım ve Kızları gibi farklı varyantları olan günlük diziler yayınladı. Fakat bu tür diziler aile içerisindeki sığ ve basit gerilimlerle beslenirken şu anki günlük dizisi Adını Sen Koy tamamen reytinge odaklı olarak sert hikayelerle karşımıza çıkıyor.

Aslında kanal bu kadar günlük dizinin olduğu yerde bunu yapmak zorunda. Üstelik Adını Sen Koy'un yayınlandığı saatte evlilik programlarının olması işlerini daha da zorluyor.

Aşk, İhtiras ve tabii ki kadın entrikası!

Alev, Ömer ve Zehra aşk üçgeni dizide tüm hızıyla devam ediyor.

Alev, Zehra'nın yakasından bir türlü düşmüyor. Hatta Ömer'e sarılması filan Zehra'nın kıskançlığını arttıracak tavırlar...

Hikaye yazarları Zehra'yı Ömer'siz yaşayamaz hale getirdiler. Bu durum da seyircinin merakını yükseltmiş durumda. Ömer'in evlilik teklifi ve duygusal sahneler daha başlangıç sanki hiç bitmeyecek gibi.

Zehra'nın biraz daha gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyor. Alev için Zehra'nın çok fazla üzülmesi garip geldi.  İnsan psikolojisine zıt bir davranış bu. Zehra az çok üzülebilir Alev'in durumuna ama sürekli aşağılandığı biri için bu kadar üzülmesine gerek yok.  Bu zorlama acımalar Zehra'yı seyirciye sevdirmez. Aptal bir karakter olarak görüleceği için seyirci buna dayanamaz kanal bile değiştirir. Zehra ne durumda olduğunu ve ne yaptığını bilen bir karakter olmalı! Yoksa bu salaklık hastalığı Ömer'e de sıçrayacak...

Bu hafta Alev, Hilmi Yılmaz'ın yaptıklarını sonunda anlayabilir. Tabii bu durum Hilmi Yılmaz'ın Alev'in yaptıklarını Ömer'e anlatmasını sağlar. Entrikalar, oyunlar ortaya çıkarsa hikaye de farklı bir evreye geçti demektir. Ömer'in Alev'i konaktan kovması artık bu durumda normal bir hale geliyor.

Elif mi, Adını Sen Koy mu?

Kanal 7'nin ekran yüzü olan günlük dizisi Elif, prime time'da ortalama genel izleyicide 2,5 reyting alıyor. Adını Sen Koy ise daha erken saatte genel izleyicide 2 reyting civarında geziniyor.

Elif, hikaye olarak eskimiş durumda. Tekrara da giriyorlar ama alışkanlık başka bir şey. Seyirci bir kere Elif'e alıştı artık. 2'nin altına reytingi düşmeyecektir.

Adını Sen Koy ise yayınlandığı saatteki seyirci sayısına göre Elif'ten fazla tercih ediliyor. Muhtemelen iki dizinin de seyirci kitlesi aynı.

Her iki diziyi de canli tv üzerinden izleyebilirsiniz.

09-05-2017
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar