Afili Aşk 35. Bölüm izle

Afili Aşk 35. Bölüm izle
Afili Aşk 35. Bölüm izle! Kerem'in yaşam mücadelesi verdiği yeni bölüm yayınlandı. Afili Aşk son bölüm izlemek için tüm detaylar haberimizde!

Afili Aşk 35. Bölüm izle! ARC Film tarafından Kanal D için hazırlanan, başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı Afili Aşk dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 22 Şubat Cumartesi  akşamı yayınlanan bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

AFİLİ AŞK 35. BÖLÜM İZLE

Afili Aşk son bölüm izleyemeyen izleyiciler dizinin yayınlanan son bölümü tek parça nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Afili Aşk 35. bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Afili Aşk izle

AFİLİ AŞK'DE BU HAFTA NELER OLACAK?

Kalbi duran Kerem yaşam mücadelesi vermekte. Başta Ayşe ve ailesi olmak üzere herkes büyük endişe içerisinde Kerem'den gelecek düzel haberi beklemektedir. Kerem'in başına gelenlerden kendisini sorumlu tutan Rıza ise birşeyler yapmak ister ve Muhsin'e el uzatır.

Hastanedeki endişeli bekleyiş Kerem'den gelen güzel haberle birlikte dağılır. Kaybetme korkusunu maksimum seviyede yaşayan Ayşe artık Kerem'in kendisi için ne kadar değerli olduğunu fark eder. Kerem'den gelen haber hastanedeki kasvetli ortamı dağıtır ancak ters giden bir şeyler olduğu ortadadır. Kerem'i tekrar kazanabilmek için Ayşe her şeyi yapmaya hazırdır ancak bu iş düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

Ceyda ve Yelda'nın planları Ayşe'yi oldukça zorlayacaktır. Kerem ise önemli bir karar vermek zorundadır. Yeni hayatına Ayşe ile mi yoksa Ceyda ile mi devam edecek?

AFİLİ AŞK'TA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kendi inatları uğruna aşklarını harcayan iki aşık Kerem ve Ayşe birbirlerinden, aynı ortamda olmaktan yinede vaz geçemiyorlar. Geçtiğimiz bölümde sevgililer günü kutlaması için birbirlerinden habersiz Volkan ve Gonca ile beraber dağ evine giden Ömer ve Ayşe yanlarında birde Ceyda ve Ömer'i götürünce gece buram buram kıskançlık kokmuştu. Ayşe'nin atölyedeki ilk işini de kerem'in toplu alım yaptığını Ayşe öğrenince alkolün de etkisi ile birbirlerine ağır sözler söyler. 

Bu haftaki yeni bölümde ise, Kerem babasından Ayşe'nin babasının katili için yardım etmesini ister. Muhsin Babada geçmiş ile ilgili bir fotoğrafa ulaşır. Fotoğrafta Kerem'i dehşete düşüren biri vardır. Kerem hemen Ayşe'ye bu fotodan bahseder. Ayşe vakit kaybetmeden gece vakti fotoğraftaki kişilerin peşine düşer. Kerem'in Ayşeyi yalnız bırakmaya vicdanı el vermez ve birlikte katilin yerine giderler.

 

22-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar