Afili Aşk konusu ve Oyuncu kadrosu

Afili Aşk konusu ve Oyuncu kadrosu
Afili Aşk dizisi Kanal D ekranlarında diziseverlerle buluşacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin gerek kanalda gerekse internette fragmanları dönmeye başladı

Yaz sezonunnu iddialı yapımlarından Afili Aşk dizisinin konusu ve rol alacak oyuncuları belli oldu. Peki, kimdir Afili Aşk dizisi oyuncuları ve konusunu siz diziseverler için araştırdık ve bulduk. Oldukça iddialı başlayacak olan Afili Aşk dizisi hangi hikayelere sahip? Şimdi detaylar!

Afili Aşk konusu ve Oyuncu kadrosu

Afili Aşk dizisi bu ay bitmeden Kanal D ekranlarında diziseverlerle buluşacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin gerek kanalda gerekse internette fragmanları dönmeye başladı. ARV Film’in ve Fatih Enes Ömeroğlu yapımcılığında piyasaya çıkacak olan dizinin yönetmeni genç yeteneklerden Serdar Gözelekli. Dizinin ses getireceğini tahmin etmek zor değil zira daha şimdiden tanıtım filmini 4 milyon kişi izledi. Dile kolay sadece tanıtımını izleyen 4 milyon insandan bahsediyoruz. İsminden de anlaşıolacağı üzere tam birYaz dizisi olarak ekranlara gelecek olan Afili Aşk dizisinin başrollerinde ise Burcu Özberk ve Çağatay Ertuğrul olacak. Fragmanı 4 milyon kişinin izlemesi bir yana dizinin şarkıları da tıklanma rekoru kırdı. Bir hafta bile olmadan fragmanını bu kadar tutması dizinni iddiasını güçlenidirecek gibi gözüküyor. Hadi bakalım.

Afili Aşk Dizisinin Konusu

Ayşe’nin biri hayırsız diğeri de çıkarcı ve kabadayı iki abisi vardır. Abilerinin istemediği bir adam ile evlendirmek istedikleri Ayşe sevgilisi Berk ile evlenmek ister ama Berk’te Ayşe’nin abilerinden ve evlilikten korkar ve mahalleyi terk ederek kaybolur. Ayşe işçi olarak çalıştığı fabrika sahibinin de isteği ile bir oyuna kalkışır ve patronun oğlu ile zorla evlenir. Patronun oğlu Kerem ise babası tarafından hiç bir zaman takdir edilmese de tekstil fabrikası sahibi Yiğit’er ailesinin zengin ve yakışıklı oğludur. Ayşe Yılmaz’ın etrafındakilerden sürekli darbeler yemesi ve bunun neticesinde daha güçlü bir kadın olmasına şahit olacağız. Kerem ile evlenen Ayşe Yılmaz’ın hayatı biraz daha renklenecektir.

Dizinin müziği ise Aslı Demirer ve Safa Hendem oluştururken, düzenlemesini ise Safa Hendem ve Mehmet Cem Ünal yaptı.şimdi de başrol oyuncularını kısaca tanıyalım.

Afili Aşk Başrol Oyuncuları Banu Özberk

1989 doğumlu genç oyuncu Ankara Üniversitesi mezunu. Kariyerine Muhteşem Yüzyıl filmiyle başladı. Güneşin Kızları dizisiyle de yıldızını parlattı. Oynadığı diziler şunlkar: Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Şahane Damat, Badem Şekeri, Direniş Karatay. Bu yıl ise Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile başrol paylaşmaya hazırlanıyor.

Çağlar Ertuğrul

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yıldızı parlayan oyuncu İzmir 1987 doğumlu. Makine Mühendisliği mezunu olan Ertuğrul, şu dizilerde oynadı. Yanımda Kal, Dağ 2, Fazilet Hanım ve Kızları, Ailecek Şaşkınız, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura, 2014, Dağ, Bana Masal Anlatma, Boynu Bükükler ve Biz Size Döneriz.

Altan Erkekli

Dizinin en tecrübeli oyuncusu olan Erkekli, 1955 İstanbul doğumlu. Başarılarla dolu kariyerinde birçok ödül dizi ve yapım olan ünlü oyuncu 50 kadar tiyatro oyunu oynadı. 50’den fazla dizi ve filmde oynayan oyuncunun rol aldığı bazı yapımlar şunlar. Vurgun, Bozkır, Nerdesin Birader, Ayla, Vezir Parmağı, Kara Ekmek, Benimle Oynar Mısın?, Müslüm,Türkan, Şen Yuva, Yerden Yüksek, Uzun Hikâye.

Afili Aşk dizisinde ayrıca Neşe Baykent, Umutcan Ütebay, Zeynep Tuğçe Bayat, Ozan Dağgez, Hira Yıldız, Yılmaz Kunt, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal ve Güzide Arslan gibi oyuncular da görev yapacak. Canlitv olarak diziye başarılar diliyoruz.

07-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler