Ağlama Anne neden final yapıyor?

Ağlama Anne neden final yapıyor?
Atv'nin yeni dizisi Ağlama Anne final yapıyor. Ağlama Anne dizisinin final yapma nedeni ne? Başka kanalda yayınlanmaya devam edecek mi?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan, Süreç Film tarafından Atv için hazırlanan Ağlama Anne dizisinin ömrü kısa oldu. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz'ı buluşturan yapım 30 Aralık Pazar akşamı ekranlara gelecek 30. bölümüyle final yapacak. Peki Ağlama Anne neden final yapıyor? Başka kanalda yayınlanmaya devam edecek mi? Dizi hakkında tüm gelişmeleri ziyaretçilerimiz için derledik.

AĞLAMA ANNE NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Bilindiği üzere bir çok yapım şirketi ve televizyon kanalı yeni sezonda maddi sıkıntılar içerisinde. Geçtiğimiz sezonlara oranla, daha az yeni dizinin ekranlara geldiği dönemde 'Ağlama Anne' gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla iddialı yapımlar arasında yer alıyordu. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz yer alırken oyuncu kadrosunda da Selim Bayraktar, Sezin Akbaşoğulları, Ekin Mert Daymaz, Aslıhan Malbora, Nihal Koldaş ve Hüseyin Soysalan gibi başarılı isimler yer alıyordu.

Ancak 7 Ekim Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara konuk olan dizi daha birinci bölümüyle TOTAL reyting grubunda 7. sırada AB grubunda ise 11. sırada yer bulmuştu. Herkese gelecek hafta reytinglerin biraz daha düzeleceğini düşünüyordu ki düşünülen oldu, TOTAL ve AB gruplarında dizi bir kaç sıra yükseldi. Ancak ilerleyen bölümlerde dizi kan kaybetmeye başladı. Dizi haftalar geçtikçe reytinglerde düşmeye devam ederken rakipleri Savaşçı, O Ses Türkiye, Elimi Bırakma karşısında beklenilen başarıyı gösteremedi.

Öte yandan dizinin reytinglerinden memnun olmayan Atv'nin 30 Ekim'e kadar dizinin yeni bölümlerini yayınlanamasının nedeninin Süreç Film ile yapılan sözleşme olduğu öğrenildi.

Ağlama Anne'nin başarısızlığının arkasındaki neden oyuncu kadrosu mu? Kesinlikle değil. Konusu mu? Belki konusu kulağa güzel geliyor olabilir ancak, seyirci artık dram senaryolarına doydu. Örneğin aynı gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşını ele alalım. Oyuncu kadrosu harkulade, konusu gerçekten başarılı, reytinglerde Ağlama Anne dizisinden daha gerilerde ancak kanal final yapmama konusunda ısrarcı.

Artık seyirci dram hikayelerine doymuş ve artık farklı konular ekranlarda görmek istiyor denebilir veya dizi için farklı bir gün denenebilirdi.

Kısaca Ağlama Anne reytinglerde başarısız olduğu, yüksel maliyetlerden dolayı ekran macerasını sonlandırıyor. Dizi 30 Aralık Pazar günü ekranlara gelecek 14. bölümüyle final yapacak.

20-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler