Sibel Canın 17 Konserden Bir Servet Alacak

Sibel Canın 17 Konserden Bir Servet Alacak
Pandemi döneminde ara verilen konserler yeniden başlıyor. Ünlü isim Sibel Can Güney illerinde gerçekleştireceği 17 konser için imzaları attı.

Pandemi nedeniyle şarkıcılar, müzisyenler oldukça zor zamanlar yaşadı. Konserler iptal edildi, mekanlar kapandı, müzisyenler ve şarkıcılar bu dönemde çalışamadıkları için maddi ve manevi kayıplar yaşadı. Bu dönemde bazı müzisyenler ne yazık ki zor durumda kaldıkları için enstrümanlarını satışa çıkardı ve hatta hayatını kaybedenler bile oldu. Ancak görünen o ki bu dönem yavaş yavaş geride kalıyor. Koronavirüsün etkisinin yaz aylarında azalacağı ihtimali üzerine şimdiden şarkıcılar yaz aylarını konserlerle rezerve etmeye başladılar. Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler adlı programla dikkatleri çeken güzel şarkıcı Sibel Can’da yaz aylarında yeniden sahne olmaya hazırlanıyor. Şimdiden güney illerinde konser programı hazırlayan Sibel can 17 konser planladı. Bu konserler karşılında şarkıcının alacağı ücret ise adeta bir servet değeri taşıyor.

17 Konserden 5 Milyon Lira

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının ünlü isimlerinden Sibel Can’ın yaz aylarında vereceği konserlerin tarihi ve ücretleri belli oldu. Sibel can’ın 25 Haziran ile 30 Ağustos tarihleri arasındaki toplam 17 konsere çıkacağı öğrenildi. Karantina döneminde çıkardığı Hayat adlı albümünün yoğun istek alması üzerine plak çeklinde hazırlatana ünlü isim Sibel Can geçtiğimiz dönemde iptal etmek zorunda kaldığı konserlere de geri dönüyor. Yaz aylarında Antalya’nın değişik yerlerinde vereceği konserler için şimdiden imza atan ünlü ismin bu konserler karşılında 5 Milyon 100 Bin TL alacağı iddia edildi. Sezon başlamadan anlaşmaları imzalayan Sibel can’ın böylece geçmişteki zararlarının bir kısmını olsun telafi etme şansı bulduğu belirtilirken sezona da hızlı bir başlangıç yaptığı açıklandı.

Konser Programı Belli Oldu

Kanal D ekranlarında henüz yeni başlayan ve seyircinin eğlenceli ve müzik dolu bir akşam geçirmesini sağlayan Şarkılar Bizi Söyler ile sevenlerinin karşısına çıkan Sibel can’ın yaz aylarında vereceği konserlerin programı belli oldu. Sibel Can’ın konser programı Antalya Belek ile başlıyor. Antalya Belek’teki ilk konserin ardından 9, 15, 22, 30 Temmuz, 13, 27 Ağustos’ta Belek konserleri devam edecek. Peşinden ise Antalya Side’de gerçekleştirilecek konserler ise 14 Mayıs, 28 Haziran, 8, 21, 29 Temmuz, 2, 12, 16, 26 ve 30 Ağustos’ta sevenleriyle buluşacak.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar