Akıncı 5. bölüm izle

Akıncı 5. bölüm izle
Akıncı 5. bölüm izle; Ekranların en farklı dizilerinden biri olan Akıncı yeni bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşuyor. Bir süper kahraman dizisi olan Akıncı 5. Bölüm izle!

Yeni dönemde yayına başlayan ekranların en fantastik dizisi Akıncı 5. Bölüm bu akşam seyirciyle buluşuyor. Atv'de yayınlanan Akıncı dizisinin yeni bölümünde de aksiyon dolu sahneler sizi bekliyor. Akıncı 5. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Sevilen dizi Akıncı 5. bölüm izle!

Akıncı 5. bölüm canlı izle

Akıncı 5. bölüm izle; Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin başrollerde olduğu Akıncı dizisi macera ve aksiyon sevenler için dikkat çeken yapımlardan biri. Akıncı dizisinin kadrosunda bir birinden başarılı isimler yer alıyor. Akıncı dizisinde yer alan isimlerden bazıları şöyle; Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Müge Boz, Yılmaz Bayraktar, Serhat Onat, Berrin Arısoy, Ayça Erturan. Akıncı dizisinde başarılı ve yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, Akıncı karakteriyle yer alıyor.

Akıncı 5. bölüm HD izle

Akıncı 5. bölüm canıl izle; NTC Medya tarafından projelendirilen Akıncı dizisi senaryosu ve tasarımıyla diğer dizilerden ayrılan fantastik bir dizi. Akıncı ismi verilen süper kahraman, İstanbul'daki suçluların korkulu rüyası. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Akıncı'da her hafta aksiyon dolu sahneler seyirciyi ekrana bağlıyor. Akıncı 5. bölüm canlı ve HD kalitede kesitisiz izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Macera dolu dizi Akıncı 5. Bölüm izle!

Akıncı 5. Bölümde neler olacak?

Akıncı 5. Bölümde Nergis'i kaçıranın kim olduğu ortaya çıkıyor. Nergis'i Lukas kaçırmıştır. Cevdet Nergis'i kurtarabilmek için Lukas'ın tüm isteklerini kabul etmek zorunda kalmıştır. Lukas kaçmayı başarmıştır ve bu durum Fatih ve Orhan arasında tartışmaya neden olur. Lukas'ın hedefinde Akıncı'yı yok etmek vardır ve bunu başarmadan ülkeyi terketmeyecektir. Nergis, Cevdet'in geçmişiyle bir yüzleşme yaşamaktadır. Kemal'in hayatında da sürpriz bir gelişme yaşanacaktır. Lukas'ın izini süren Orhan ise bilinmeyen birileri tarafından kaçırılır. Lukas ülkeden çıkamadan bir tuzağa düşecektir. Hepsi ve daha fazlası Akıncı yeni bölümde. Yukarıdaki bağlantıyı kullanarak, cuma akşamlarının sevilen dizisi Akıncı 5. bölüm izle! İyi seyirler…

29-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar