Akıncı 6. bölüm izle

Akıncı 6. bölüm izle
Akıncı 6. bölüm izle; Akıncı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Akıncı 6. bölüm izle; ATV ekranlarında ilgi ile takip edilen Akıncı dizisi 5 Şubat Cuma akşamı 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Oldukça heyecanlı bölümlere sahne olan Akıncı dizisinin yeni bölümü milyonlarca izleyici tarafından merakla bekleniyor. Yeni bölüm için televizyon başında olacak izleyicilerin yanı sıra büyük bir izleyici kitlesi de yeni bölümü internet üzerinden izleyecek. Siz de Akıncı dizisinin 6. bölümünü internet üzerinden izlemek istiyor ancak hangi adres üzerinden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız bu sayfa üzerinden sevdiğiniz dizinin yeni bölümüne ulaşabileceğinizi hatırlatalım. Akıncı dizisinin 6. ve yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Akıncı dizisinin yeni bölüm özeti de sayfanın devamında sizleri bekliyor. 

Akıncı 6. bölüm izle

Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahiner, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Yılmaz Bayraktar, Müge Boz, Serhat Onat, Ayça Erturan ve Berrin Arısoy gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Akıncı dizisi 5 Şubat Cuma akşamı saat 20:00'da ATV'den ekrana gelecek. Merakla beklenen Akıncı dizisinin yeni bölümü televizyonda ekrana geldikten hemen sonra atv.com.tr üzerinden izlenebilecek. Akıncı dizisinin atv.com.tr'de yer alan yeni bölüm sayfasına, yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak ulaşabilir ve tek parça, full HD olarak izleyebilirsiniz. Akıncı dizisinin yeni bölümüyle ilgil.i ayrıntılara bu sayfadan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Akıncı 6. bölüm özeti

Kemal ile Akıncı arasındaki kovalamaca sırasında Kemal, aracıyla kaza yapar ve hemen hastaneye kaldırılır. Hastanede ölüm kalım savaşı verdiği sırada gizlediği gerçekler de gün yüzüne çıkmıştır. Lukas, Köksal tarafından yakalanmak üzereyken Cüneyt ortaya çıkar ve Lukas geçmişiyle ilgili yeni bir şey öğrenir. Cüneyt'in şüphe çeken anlarını görüntüleyen Nergis, bu görüntülere emniyete verip vermemek arasında gidip gelir. Lukas olayının çözülmesi sonrasında Cevdet derin bir nefes alır. Nergis ise babasının gerçek yüzünü en sonunda görür. Cüneyt, Nergis'teki fotoğrafları almak için harekete geçse istemediği bir problem baş gösterir. Cüneyt'in fotoğrafları ele geçirmek için yaptığı plan Fatih ve Nergis arasında yakınlaşmaya neden olur. Fatih ve Nergis, ülkedeki herkesin diline düşen bir olayın ihbarına gider.

05-02-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler