Akıncı Dizisine Yeni Bir İsim Dahil Oldu!

Akıncı Dizisine Yeni Bir İsim Dahil Oldu!
NTC Medya tarafından yeni yayın döneminde Atv için hazırlanan dizilerden biri olan Akıncı’nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. İşte detaylar!

NTC Medya tarafından projelendirilen ve Atv ekranlarında yayınlanacak yeni yapımlardan biri olan hazırlık aşamasındaki yapımlardan Akıncı Dizisi seyirciyi heyecanlandıran bir yapım olarak ön plana çıkmaya başladı. Sessiz ve derinden sürdürülen çalışmalar yavaş yavaş seyirciyi kendine çekmeye başlarken özellikle oyuncu kadrosunda yer alan isimler birbirinden iddialı oyunculardan kurulmuş durumda. Usta yönetmenlerinden Veli Çelik’in yönetmen koltuğunda oturacağı ve senaryosu Hakan Kandal tarafından kaleme alınan Akıncı Dizisinin oyuncu kadrosunda şu ana kadar belli olan isimler ise şöyle, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray şahinler, Ayça Erturan, Berrin Arısoy ve Deren Talu olurken yeni sezonun ışığı parlayan yapımlarından Akıncı dizinse bugün bir oyuncu daha dahil oldu. Genç oyunculardan Yılmaz Bayraktar önümüzdeki sezonda Akıncı Dizisinde seyirci karşısına çıkacak. İşte detaylar!

Yılmaz Bayraktar Akıncı Dizisi’nde!

Atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan sezonun yeni yapımlarından akıncı Dizisi sete inmek için gün saymaya başladı. NTC Medya tarafından hazırlanan ve Veli çelik tarafından yönetilecek dizinin oyuncu kadrosuna bugün bir isim daha dahil oldu ve böylece dizi sete inmek için bir eksiğini daha kapattı. Fatih adlı bir gencin başından geçen ve ona hayatı ve aşkı sorgulatan hikayelerin ele alınacağı dizinin yeni yayın döneminde Atv’nin iddialı yapımlarından biri olması bekleniyor.  Son hazırlıkların tamamlanmasıyla sete inecek olan yapımın Eylül ayı sonlarına doğru seyirciyle buluşması bekleniyor. Genç ve başarılı oyuncu Yılmaz bayraktar yer alacağı Akıncı dizisi ile ilk kez ciddi bir projeyle ülkemizde seyirci karşısına çıkacaktır. Daha önce sinema filmlerinde rol alan oyuncu özellikle İftarlık Gazoz adlı filmdeki başarılı performansıyla büyük beğeni toplamıştır.

Yılmaz Bayraktar Kimdir?

Atv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan akıncı Dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan genç oyunculardan Yılmaz Bayraktar 23 Aralık 1984 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını Almanya’da tamamlayan ve yine Almanya’da oyunculuk eğitimleri alan genç oyuncu Almanya’da pek çok projede yer almıştır. Alman seyircisi tarafından çok iyi tanınan başarılı oyuncu Türk seyircisi karşısına ilk kez Tatar ramazan adlı yapımla çıkmıştır. Daha sonra başka projelerde de yer alan oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Taptar Ramazan

-          Çılgın Dersane Üniversitede

-          İftarlık Gazoz

09-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar