Akrep 10. Bölüm İzle

Akrep 10. Bölüm İzle
Akrep 10. Bölüm İzle; 11 Şubat Perşembe akşamı 10. Yeni bölümüyle ekrana gelen Akrep Dizisinin yayınlanan 10. Bölümünü canlı tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akrep 10. Bölüm İzle; Artık Perşembe akşamları seyici ise buluşan Akrep dizisi 10. bölümü ile 11 Şubat Perşembe akşamı yayında olacak.  Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın paylaştığı dizide kadrosu ve backstage ekibi ile muhteşem işler başarmaya devam ediyorlar. Her hafta merak ile beklenen dizide bu akşam düğümler çözülmeye başlandıkça daha da karışacak. Ferda ve Fikret arasında bıçaklar çekilecek. 

 

Son bölümü  için heyecanlanan ve bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir canlı yayın sitesi arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasında iseniz sizler için hazıladığımız bu link üzerinden kolayca dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 10. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

Akrep 10. Bölüm İzle

Star TV tarafından ekrana getirilen ve 1441 Productions tarafından hazırlanan Akrep dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor. Yapımcı koltuğunda İrfan Şahin'in yer aldığı Akrep dizisi Gökçen Usta tarafından kaleme alıyor. Akrep dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. Ayrıca Akrep dizisinin yeni bölüm detaylarına sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

Akrep 10. Bölüm Özeti

Akrep dizisinin yeni bölümünde bu akşam Ferda gitgide yalanları ile sarmaşık gibi sardığı güvenlik ağını daha fazla taşıyamaz. Hacer'in elindeki hafiza kartında gerekli tüm deatylar varken artık ne hacer'i ne fikreti ne de adalaeti kandırabilir. Hacer Berna'nın ölümüne daha fazla seyirci kalmak istemez. Karakola giderek ifade vermek ister. Aras bunları görünce Hacer'den yardım ister. Çünkü suçsuzdur. peki kendisini aklamak için Ferda'yı yakacak mıdır? 

Diğer yandan Hacer'in şikayetçi olduğunu öğrenen Ferda annesinin yufka yüreğinden yararlanabileceğini düşünerek Ferda'nın ölümünden sorumlu olduğunu dile getirir. Perihan Ferda'nın dediklerinden sonra ne yapacak?

 

 

11-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar