Akrep 13. Bölüm İzle

Akrep 13. Bölüm İzle
4 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak akrep 13. Bölüm İzlemek için detaylar ve yeni bölüm hakkındaki tüm detaylar haberimizde. Ayrıntılara haberin devamından ulaşabilirsiniz!

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile seyirci karşısına çıkacak Akrep dizisi Star Tv ekranlarında sevenlerinde bekliyor olacak. Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın paylaştığı dizi de başarılı bölümler her hafta birbirini kovalıyor. Muhteşem bir ekip, başarılı oyuncu kadrosu ve yepyeni bölümleri ile dizide Ferda yanında suçsuz, Aras'ı da sürükleyerek hapsi boylamıştır.. . . 

Son bölümü  için heyecanlanan ve bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir canlı yayın sitesi arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasında iseniz sizler için hazıladığımız bu link üzerinden kolayca dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 13. bölümünü tek parça ve full HD  izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

Akrep Son Bölüm Konusu

1441 Productions imzası Star tv kanalında ekrana gelen  dizinin başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor. İrfan Şahin'in Yönetmen koltuğunda yer aldığı Akrep dizisi Gökçen Usta tarafından kaleme alıyor.Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Dizinin bu  akşam oynanacak yeni bölümünde Perihan Merve'yi Duru'nun tüm tepkisine rağmen eve getirir. Duru çılgına döner. Perihan Duru'dan bir seçim yapmasını ister. Duru sinirlerine hakim olamayıp, Hakan'dan hamile olduğunu ve evleneceği söyleryerek evden ayrılmak ister.  Ferda'nın hapisanede uğradığı saldırı PErihan'ın işi gibi görünür. Ayşem boş durmayarak suç duyurusunda bulunur fakat asıl gerçek bambaşkadır. Ferda'nın annesinden daha korkunç bir düşmanı daha vardır Ahmet. Tıllar sonra kendisini neden bulmaya gelmiştir? 

04-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar