Akrep 21. bölüm izle

Akrep 21. bölüm izle
Akrep 21. bölüm izle! 6 Mayıs Perşembe akşamı Star TV'de yeni bölümüyle yayınlanan Akrep dizisinin yeni bölümü ve detayları haberimizde!

Star TV'de yayınlanan Akrep dizisi 6 Mayıs Perşembe akşamı 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler Akrep 21. bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışıyor. Akrep son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKREP 21. BÖLÜM ÖZETİ

Efe, Ferda'ya Ahmet'in kendisini aldattığını itiraf eder. Efe'den gerçekleri öğrenen Ferda, Ahmet'in otelde olduğunu öğrenir ve soluğu orada alır. Ahmet ve Duru'yu aynı odada yakalayan Ferda büyük bir yıkım yaşar. Düğün hazırlıkları yapılırken Ahmet'in yaptığı hareket Ferda'nın güvenini alt üst eder ve ilişkiyi sonlandırma kararı alır.

Perihan ise hastalığı hakkında korkunç gerçekle yüzleşir. Artık kurtuluşu olmadığını öğrenen Perihan, kendisi öldükten sonra ailesine bakabilecek birini aramaya başlar. Perihan doğru kişinin Ferda olduğuna karar verir.

Öte yandan Aras, Ahmet ve Duru'yu otelde görükten sonra olan biteni Emgen Malikanesine giderek herkesin içinde anlatır ve Can'ın velayetini almak için elinden geleni yapacağını söyler. Yaşananları Duru'da yalanlamayınca Perihan çok sert tepki gösterir.

AKREP DİZİSİNDE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Perihan yaşadıklarının da etkisiyle yorgun düşmüştür. Bu yorgunluk sonunda bayılan Perihan hastaneye kaldırılır. Yapılan tetkiklerin sonunda Perihan’a kanser teşhisi konur. Üstelik Perihan hastalığın son evresindedir. Bütün bunları öğrenen Perihan’ın bütün dünyası yıkılır. Bu haberi sevdiklerine haber vermemeye karar verir ve hastalıkla mücadele etmeye başlar. Bu arada Ayşem anne ve babasının Gevher İlaç’ın başına tehdit ve şantajla geldiğini öğrenince anne ve babasına savaş açar ve hukuk yoluyla onlarla mücadeleye başlar. Ayşem artık Perihan’ın yanında ve onun safındadır. Ayşem aynı zamanda Şahin’i cezaevinden çıkarmak için de çalışmaya başlar.

Akrep her perşembe saat 20:00'de Star TV'de!

06-05-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler