Alev Alev 2. Bölüm İzle! (12 Kasım Perşembe)

Alev Alev 2. Bölüm İzle! (12 Kasım Perşembe)
Cemre, Çiçek ve Rüya aynı kaderi başka hayatları paylaşmaya devam ederken, Cemre2nin yaşadığı anlaşılacak mı? Çiçek'in içler acısı hali nasıl geçecek? Hepsi Alev Alev 2. Bölümde!

Büyük hayaller ile başlayan hayatlarımız, her zaman hayal ettiğimiz gibi devam etmez. Çabalarız, hatta bazen son bulsun bile isteriz. Hayat denilen kader ile birbirlerine yapışık ikiz gibi var olan o oluşum ağlarını öyle bir örerki Alev Alev yanarız da bir yudum suyu sevdiklerimiz esirger iken, umulmadık eller söndürüverir. Tıpkı dizimizde de olduğu gibi. Alev Alev geçtiğimiz hafta 5 kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile Show Tv ekranlarında başlamış, ilk bölümü ile de büyük ses getirmişti. 

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Zuhal Olcay, Cem Belender, Berkay ateş gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Büyük ilgi ile izlenen ilk bölüün ardından Alev Alev 2. bölüm ile 12 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'de Show Tv ekranlarında. Alev Alev 2. bölüm izlemek ve detaylardan haberdan olmak için takipte kalın. .

alev alev izle

ALEV ALEV 2. BÖLÜM ÖZETİ

ilk bölüm ile izleyici kitlesi oluşturan ve Reyting sıralamasında ilk 10'da yer alan Show Tv'nin iddialı dizisinde bu akşam, Cemre yaşadığını gerçeğini ne kadar saklamaya çalışsada, Çelebi Cemre'nin yaşadığını sezer. İşkence dolu bu hayata geri dönmemesi için tek çıkış yolu Ozandır ve Ozan Cemre'yi uyarmaya devam eder. 

Aynı zamanda yangında tanınmaz hale gelen gençlik ateşi ile yanıp tutuşan Çiçek, yardıma muhtaçtır. Cemre Çiçek'i kurtarabilecek mi? Rüya ise  İskender'in meydan okuması ile karşı karşıyadır. Prangası olan yüzüğü atmasının ardından bu yüzüğü takmak için bana yalvaracaksın  sözleri ile yine İskenderin karşısındadır. Bu kez yanında onu kurtaracak kişi Ömer'dir. 

Ozan ise hiç haketmediği şekilde bilinmeyen biri tarafından ölesiye dövülecek. Peki bu kez Cemre Ozan'ın yardımına koşabilecek mi? Merakla beklenen yeni bölüm ile bu akşam ssat 20:00'de Show TV'de. S,zde Alev Alev 2. Bölüm izlemek ve detaylarından haberdar olmak için haberimizde kalın,

İyi Seyirler. . . 

12-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar