Alev Alev 3. bölüm izle

Alev Alev 3. bölüm izle
Alev Alev 3. bölüm izle! Sevilen dizi reklamsız ve tek parça olarak izleyebilmeniz için yayınlanan son bölümüyle sitemizde!

Alev Alev dizisinin son bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında ‘Alev Alev 3. bölüm izle’ sorgusunu gerçekleştiriyor. Ay Yapım tarafından Show TV için hazırlanan Alev Alev dizisi 19 Kasım Perşembe bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü aşağıdaki link üzerinden izleyebilir, yeni bölüme dair diğer detaylar için yazımıza göz atabilirsiniz.

alev alev izle

ALEV ALEV’DE BU HAFTA NELER OLDU?

Sarnıçta yaşanan korkunç yangının ardından herkesin hayatı alt üst olmuştur. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü eşinden felaketten yararlanarak kurtulmak isteyen Cemre’nin kızının daha fazla üzülmemesi için bir şeyler yapması ve hala hayatta olduğunu hissedebilmesi için riskli planını hayata geçirmişti. İskender yangın esnasında yaşananları Rüya’ya unutturup evlilik planları yapsa da Rüya’nın ne onu affetmeye ne de onunla evlenmeye niyeti yoktur. Yangından ciddi yanıklarla kurtulan Çiçek ise Tomris’in kendisini estetik ameliyatla kızının yerine geçirme teklifini duyar ve reddeder.

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde ise; Cemre kızı için göze aldığı riski planını hayata geçirir ve başarılı olur. Kızı Güneş ile evden çakmayı başarır. Bu yolda en büyük destekçisi Ozan olacaktır. Çelebi ise kızı ve eşini bulabilmek için elinden geleni yapacaktır. Rüya öldü zannettiği Çiçek’in ölümünden İskender’i sorumlu tutar ve yangın sırasında yaptıklarını ifşa ederek vicdanının bir nebze de olsa yatıştırmaya çalışır. Rüya bu süreçte hayatını kurtaran Ömer’le daha fazla vakit geçirecek ve bu durum en çok İskender’i rahatsız edecektir.

Kızı ile mutlu bir gelecek kurmak isteyen Cemre, Çelebi’ye yakalanmadan kaçmayı başarabilecek mi? Rüya ile Ömer’in yakınlaştığını fark eden İskender nasıl bir hamle yapacak?

Alev Alev 3. bölüm, Cemre kızı Güneş ile kavuşuyor!

Alev Alev 3. Bölüm izle |Son Bölüm Tek Part Nasıl İzlenir?

19 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00’da yeni bölümüyle ekrana gelen ‘Alev Alev’i seyretmek isteyen izleyiciler Alev Alev 3. bölüm izle ve Alev Alev son bölüm araması yapıyor. Dizinin yeni bölümünü tek parça seyretmek için Show TV’nin resmi internet sitesi üzerinden dizi için hazırlanan özel sayfayı “https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/alev-alev/2754” ziyaret edebilir veya yukarıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

Alev Alev her Perşembe saat 20:00’da Show TV’de!

19-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler