Alev Alev 6. bölüm izle

Alev Alev 6. bölüm izle
Alev Alev 6. bölüm izle; Alev Alev dizisinin yeni bölümü bu akşam Show TV ekranlarında. Son bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Alev Alev 6. bölüm izle; Show TV'nin Ay Yapım imzalı draması Alev Alev, bu akşam 6. bölümüyle ekrana geliyor. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'den oluşan başrol oyuncularıyla ilgi çeken Alev Alev dizisinin yeni bölümünde Cemre için kritik bir seçim yapma zamanı gelmiştir. İskender ise Ömer'e yaptıklarını ödetmek için beklenmedik bir darbe vurur. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak sizlerle. Son bölümün heyecanını yaşamak için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Alev Alev dizisinin yeni bölümüyle ilgili merak edilen detaylara da sayfayı aşağı kaydırarak ulaşabilirsiniz.

alev alev izle

Alev Alev 6. bölüm izle

Fransız yapımı Le Bazar de la Charite  dizisinden uyarlanan Alev Alev dizisinin oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Yiğit Sertdemir, Meltem Keskin oluşturuyor. Bir yangının ardından hayatları birbirine bağlanan 3 farklı kadının hikayesini izlediğimiz Alev Alev dizisi her Perşembe akşamı saat 20:00'da Show TV'den ekrana geliyor. Günün ilgiyle izlenen dizileri arasında yer alan Alev Alev, bu akşam 6. bölümüyle izleyici karşısında olacak. Alev Alev dizisinin yeni bölümü için ekran başına geçecek izleyiciler soluksuz bir şekilde diziyi takip edecekler. Yeni bölümü internet üzerinden izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Alev Alev 6. bölüm özeti

Çelebi, Cemre'ye karşı yaptığı hamleyle kendini avantajlı bir konuma sokar. Kenara sıkışmaya çok yaklaşan Cemre ise bir karar vermek zorunda kalır. Önünde iki yol vardır ve ne yapacağı belli değildir. İskender ve Ömer hattında ise işler git gide daha sert bir hale gelir. İskender, Ömer'e fazlasıyla sert bir karşılık verir. Bülent ise Tomris ve Çiçek ile uğraşmaya devam etmektedir. İkisinin de zayıf karnını çözen Bülent, beklenmedik bir hamleyle onları şaşırtır. Kayabeyli Ailesi'ne karşı Cemre'nin destekçileri artmaya devam etmektedir. Rüya, Ozan ve Ömer onun mücadelesine yanında olurlar ancak Çelebi, Rüya'ya beklenmedik bir darbe vurur. Yedikule Mahallesi ise yeni olaylara gebedir.

10-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler