Alev Alev Dizisinde 22 Koronavirüs Vakası

Alev Alev Dizisinde 22 Koronavirüs Vakası
Show Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisinde büyük bir şok yaşandı. Dizide 22 kişide koronavirüse rastlandı.

Son günlerde tüm dünyada yeniden tırmanışa geçen ve binlerce insanın hayatına mal olan koronavirüs ülkemizde de tırmanışta. Mutasyona uğrayan yeni halleriyle daha hızlı ve kolay bulaşan koronavirüs ne yazık ki hayatın her alanında büyük etkilere ve büyük yıkımlara yol açmaya devam ediyor. Her sektörü etkileyen salgın son zamanlarda televizyon dizileri ve film setlerinde de yoğun bir şekilde görülmeye başladı. Her çekim öncesi set çalışanları be oyunculara yapılan covid – 19 testleri şu sıralar setlerde çokça pozitif vaka tespit etmeye başladı. Birçok dizide pozitif vakaların çıkmasıyla setler tatil edilirken dizilerin yeni bölümleri de yayınlanamıyor. Bütün bir sektör bu salgından fazlasıyla etkilenirken Show Tv’nin Perşembe akşamları ekrana gelen Alev Alev dizisi bu konuda kırılması zor bir skora imza attı. Gelen haberlere göre Alev Alev setinde yapılan koronavirüs testlerinde 22 pozitif vaka tespit edildi ve dizi seti apar topar tatil edildi.

Alev Alev Setinde 22 Covid – 19 Vakası Görüldü

Koronavirüsün yeniden tırmanışa geçtiği bu günlerde dizi setlerinden kötü haberler gelmeye devam ediyor. Bu konudaki rekor ise şu an Show Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan alev Alev dizisinde. Alev Alev dizisinin setinde yapılan son testte 22 kişide koronavirüs vakası görüldü. Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Cem Bender ve Berkay Ateş’in rol aldığı dizide 22 koronavirüsün görülmesi üzerine setin ertelendiği ve çekimlerin durdurulduğu açıklandı. Sette büyük panik yaşanmasına sebep olan 22 vaka sonunda dizinin gelecek hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor. Oyuncularda koronavirüs vakası olup olmadığı konusunda ise bir bilgi edinilemedi. Reytinglerde gayet iyi bir yerde olan Alev Alev’de yaşanan çok fazla koronavirüs vakası sonunda koronavirüs tespit edilen çalışanların kendilerini karantinaya aldıkları bildirildi.

Dizilerden Kötü Haberler Geliyor

Televizyon dünyası ve dizi sektöründe peş peşe yaşanan koronavirüs vakaları sektöre ağır bir darbe vurmaya başladı. Daha önce lokal olarak görülen vakalar şu sıralar artınca dizilerin yeni bölümleri de ertelenmeye başkandı. Daha önce Maraşlı, Camdaki Kız, Yasak Elma, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Sen Çal Kapımı, Gönül Dağı, Emanet, Kuruluş Osman ve Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinde vakalar görülmüş ve setler iptal edilmişti. Geçtiğimiz haftalarda Uyanış Büyük Selçuklu’da koronavirüs görülmesi üzerine dizi bir hafta yayınlanmamıştı. Yine aynı dizide bu sefer de başrol oyuncusu Ekin Koç’ta koronavirüs görüldüğü için dizi bir kez daha ertelendi. Her gün artan vakalara karşı yapım şirketleri ellerinden geleni yapsalar da ne yazık ki vakaların önüne geçemiyorlar.

10-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar