El Kızı ekibine yeni isim

El Kızı ekibine yeni isim
El Kızı dikkat çekmeye devan ederken oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Sevda Erginci'nin başrolde olduğu El Kızı'nda başarılı oyuncu anne karakterini canlandıracak.

Ekranın yeni yapımlarından biri olan El Kızı kadrosu genişliyor. Fox Tv ekranından seyirciyle buluşan El Kızı geçen hafta 4. Bölümüyle ekrana gelmişti. Başarılı bir cast ve senaryoyla ekrana gelmeye devam eden El Kızı dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Sevda Erginci'nin başrolde olduğu dizide Fikret Kuşkan, Perihan Savaş gibi usta isimler de yer alıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre El Kızı dizisine Birgül Ulusoy da dahil oldu. Birgül Uluso dizide Songül'ün annesi Cevriye kararkterini canlandıracak.

El Kızı oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni dizi El Kızı yayınlanan 4 bölümüyle dikkat çekmeyi başaran yapımlardan. NTC Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan El Kızı kadrosunda başarılı isimler rol alıyor. Sevda Erginci, Perihan Savaş, Münir Can Cindoruk, Fikret Kuşkan, İsmail Ege Şaşmaz, Toprak Sağlam, Sedef Avcı, Çağla Şimşek, Macit Koper, Sinan Arslan, Fırat Doğruloğlu, Pelinsu Çileli, Gökçe Akyıldız bu isimlerden bazıları. Fox Tv'de cumartesi akşamları ekrana gelen diziye yeni bir isim daha eklendi. Başarılı oyuncu Birgül Ulusoy Cevriye Turan karakteriyle El Kızı'nda seyirciyle buluşacak. Gökçe Akyıldız'ın canlandırdığı Songül karakterinin annesi olan Cevriye El Kızı'nda yeni bir sayfa açacak. Mahallenin dedikoducu kadınını Cevriye'yi canlandıracak Birgül Ulusoy diziye 6. Bölüm itibariyle dahil olacak.

El Kızı konusu nedir?

Başarılı bir şekilde sezona dahil olan El Kızı dikkat çeken bir hikayeye sahip. Sevda Erginci'nin başrolde olduğu dizide bir kadın hikayesi anlatılıyor. Mutlu bir ailenin bir anda parçalanması ve ilk El Kızı saydıklarının gemiden atılmasının anlatıldığı dizide annesinin intikamını almak için mücadele eden bir kızın hikayesi yer alıyor. Annesinin kaderini yaşamak istemeyen Ezo'nun yaptıkları başarılı bir senaryoyla sunuluyor. Ekran macerası başlayan El Kızı 20 Kasım Cumartesi akşamı 5. Bölümüyle ekranda olacak. Dizinin kadrosuna yeni dahil olan Birgül Ulusoy ise daha önce Veda dizisinde yine Sevda Erginci ile birlikte çalışmıştı.

18-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar