Ali Sunal ikinci kez baba oldu

Ali Sunal ikinci kez baba oldu
Show TV ekranlarının sevilen komedi programı 'Güldür Güldür Show'un sunucusu Aziz Bey rolündeki Ali Sunal bir kez daha baba olmanın sevincini yaşıyor.

Ünlü komedyen Kemal Sunal!ın oğlu Ali Sunal ikinci kez baba oldu. 2018 yılında evlendiği Nazlı Kurbanzade'den bir kızı olan Ali Sunal şimdilerde çifte mutluluk yaşıyor. Hayranları ünlü oyuncu ve sunucu Ali Sunal'ın ikinci bebeğini merak ediyor. Güldür Güldür Show programını sunan Ali Sunal kimdir, haberimizde. Şimdi detaylar

Ali Sunal ikinci kez baba oldu

2018 yılında evlendiği Nazlı Kurbanzade'den bir çocuğu olan ünlü komedyen ve sunucu Ali Sunal, tekrar baba olmanın heyecanını yaşıyor.  İkinci bebeklerine kavuşan Nazlı Kurbanzade ve Ali Sunal çifti kızlarına Nil adını verdiler. Ali Sunal halen Show TV ekranlarının sevilen komedi programı 'Güldür Güldür Show'un sunucusu Aziz Bey rolünde görev yapmaktadır. 

Ne sürprizli bir gün!

Ali Sunal, ikinci kez aynı mutluluğu yaşarken müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu duygularını şu cümlelerle dile getirdi. "Maceralarımıza çok güzel bir tanesi daha eklendi Nazlı'm. Bana hayal edemeyeceğim güzellikler yaşattığın için sana teşekkür ederim canım sevgilim. Evet, bildiniz... Nil kızım doğdu. Herkes iyi, selamları var." 

Ali Sunal'ın eşi Kurbanzade ise ikinci kez anne olmanın sevincini hayranalrıyla paylaştı. "Ne sürprizli bir gün. Hikayemiz çok heyecanlı başladı. Hep böyle mutlulukla devam etsin. Ailemize hoş geldin canım Nil." ifadelerini kullanan çifte biz de mutluluklar diliyoruz.

Ali Sunal Kimdir?

1977 İstanbul doğumlu Ali Sunal, ülkemizin en ünlü komedyeni Kemal Sunal'ın oğludur. Aslen Malatya'lı olan Ali Sunal, kız kardeşi Ezo Sunal gibi tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme mezunu olan Ali Sunal babası gibi oyunculuğu tercih etti. Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalışan ünlü komedyen Ali Sunal, arkadaşları ile birlikte yer aldığı Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. 

Filmleri ve Dizileri

1995 – Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey (Sinema)
1997 – Şaban ile Şirin (Dizi)
1999 – Propaganda (Sinema)
2002 – 2003 – En Son Babalar Duyar (Dizi)
2003 – Okul (Sinema)
2004 – Sayın Bakanım(Dizi)
2006 – Kısık Ateşte 15 Dakika (Sinema)
2007 – Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (Sinema)
2008 – 2009 – Benim Annem Bir Melek (Dizi)
2008 – Sıfır Noktası (Televizyon filmi)
2010 – Yaprak Dökümü (Dizi)
2011 – Huzurum Kalmadı (Dizi)
2012 – İnsanlar Alemi (Dizi)
2013 – Güldür Güldür (Dizi)
2014 – Yusuf Yusuf (sinema filmi)

15-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar