Alice Müzikaline Büyük İlgi… Serenay Sarıkaya’nın Başrolde olduğu Müzikalin Biletleri Tükendi

Alice Müzikaline Büyük İlgi… Serenay Sarıkaya’nın Başrolde olduğu Müzikalin Biletleri Tükendi
Zorlu PSM’nin üstlendiği Alice Müzikali, iki yıl aranın ardından 7 Şubat’ta sahnelere geri dönüyor! Müzikale büyük ilgi gösteren tiyatroseverler ilk üç günün biletlerini tüketti.

2019’un şubat ayında premieri yapılan müzikal, sezon boyunca 27 oyunda kapalı gişe oynadı. 60 bin seyirciyi ağırlayan ve Afife Ödülleri’nde ‘’Haldun Dormen Özel Ödülü’’ aldı. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden yaklaşık 300 profesyonel dansçı başvuruda bulundu. Alice Müzikali için özel dançı ve akrobat seçmeleri ile kadro belirlendi. Daha sonra Alice Müzikali, pandemi sebebi ile iki yıl ara verdi. İki yıl sonra müzikal için yeniden hazırlıklara başlanıldı. 7 Şubat’ta yeniden sahnelere dönecek Alice Müzikali seyircisi ile buluşacak. Geçtiğimiz haftalarda satışa çıkan müzikalin ilk üç oyununun biletleri şimdiden tükendi. Büyük ilgi gösterilen Müzikalle ilgili yeni tarihlerin biletleri ise satışa çıktı…


Alice Müzikali’nin İlk Gösterimi 7 Ocak’ta

Müzikalin, 7-8-12 Şubat tarihli biletleri tükendi. Müzikal bu yılda kapalı gişe oynayacağa benziyor.

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip ‘’Alice Harikalar Diyarında’’, Serdar Biliş’in yönetmenliğinde, Tuluğ Tırpan’ın müzikleri ve Beyhan Murphy’nin koreografisi, BKM, Zorlu PSM ve id ortak prodüksiyonuyla çağdaş bir müzikal uyarlama olarak, Zorlu PSM’de 7 Şubat’ta yeniden seyirci karşısına çıkamaya hazırlanıyor.







 

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ın yer alıyor. Serenay Sarıkaya’nın ‘Alice’ olarak izleyici karşısına çıktığı müzikalde, Ezgi Mola Kraliçe, Enis Arıkan Tavşan, Şükrü Özyıldız Şapkacı, İbrahim Selim Kral, Merve Dizdar ise Kedi rolünü oynuyor.



Yoğun Şekilde Provaları Devam Eden Müzikal’den Fotoğraflar Gelmeye Devam Ediyor

Sarıkaya, bir süredir provalarda yoğun bir şekilde çalışıyor. Provalar çok enerji harcayan ama yorulmak bilmeden çalışan oyuncu, sahneye muhteşem bir şekilde geri dönmek istiyor. Bu sorumluluk ile işine dört elle sarılan oyuncu, ‘’7 Şubat’a hazırlanıyoruz, çok az kaldı. Hemen hemen her gün provamız var. O yüzden her gün koşturuyoruz’’ diye konuştu. Alice müzikali için provalara çıkan oyuncu, sahnede yine yeteneklerini sergileyerek herkesi kendisine hayran bıraktı.


7 Şubat’ta izleyiciyi dev sahne prodüksiyonu, etkileyici görsel efektleri, benzersiz kostümleri, müzikleri ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile büyüleyici bir sahne şovu bekliyor!

Arıkan’ın Insagram hesabından paylaştığı dans videosu sosyal medyada gündem oldu. Enis, Instagram hikayesi attığı videoya “Ben daha güzel bir şey görmedim” notunu düştü.


 




Serenay Sarıkaya’dan İzleyiciye, Müzikale Davet Mesajı

Sarıkaya, İnstagram hesabından, provalardaki etkileyici pozlarını paylaştı. Serenay Sarıkaya, çok heyecanlı olduğunu dile getirerek. Tiyatro severleri şu sözlerle Müzikale davet etti. ‘’Duyanlara Duymayanlara Alice Müzikali başlıyor. Gelsenize, biz hazır olmak üzereyiz’’ diye mesaj yazdı.

Oyuncunun hem ünlü arkadaşları hem de hayranları hem başarılar diledi hem de güzel mesajlarla motivasyon desteğinde bulundu.

Pek çok kez kapalı gişe oynayan ve yeniden perde açması heyecanla beklenen Alice Müzikalinin 7-8 ve 12 Şubat tarihli ilk üç oyununun biletleri, satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi. Seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Alice’in yeni tarihlerinin biletleri ise satışta.



Bilet satışı devam eden Alice Müzikali tarihleri:

13 Şubat Pazar

4 Mart Cuma

5 Mart Cumartesi

13 Mart Pazar

14 Mart Pazartesi

15 Mart Salı

27 Mart Pazar

3 Nisan Pazar

4 Nisan Pazartesi

24 Nisan Pazar

25 Nisan Pazartesi

26 Nisan Salı

9 Mayıs Pazartesi








02-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar