Oğlum Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Oğlum Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Show Tv ekranlarında uzun süredir tanıtımları yayınlanan ve seyircinin merak ve heyecanla beklediği yeni dizilerden Oğlum’un yayın tarihi belli oldu.

Önümüzdeki bir ya da iki hafta içinde televizyon ekranlarında peş peşe yeni diziler ekrana gelmeye ve seyirciyle buluşmaya başlayacak. Halen üzerinde çalışılan pek çok proje değişik kanallarda yayın hayatına başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Oğlum dizisi de bu yapımlardan biri. Uzun süren bir hazırlık sürecinin sonunda yayına hazır hale gelen Oğlum’un tanıtım fragmanlar kanalda yayınlanmaya başlamış ve seyirci tarafından çok sevilmişti. Bir dram dizisi olacak olan Oğlum dizisi merakla beklenirken kanal tarafından sonun da yayın tarihi seyirciye duyuruldu. Birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı Oğlum Dizisinin önümüzdeki hafta 9 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana geleceği yayınlanan fragmanla duyuruldu.

Oğlum 9 Şubat Çarşamba Akşamı Başlıyor

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bir dram dizisi olan Oğlum dizisinin yayın tarihi belli oldu. Hazırlıkları titizlikle yapılan ve konusu itibariyle de dikkatleri çeken dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat teoman, Kubilay Aka, Nihal Yalçın, Songül Öden, Feyyaz Duman ve Timur Acar yer alacak. Dizi Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. İddialı bir proje olan Oğlum ile Show Tv bu sezon süren talihsizliğini de sona erdirmek istiyor. Yayınlanan tanıtımları oldukça dikkat çeken dizide uzun süre ekranlara sağlık sorunları sebebiyle ara veren Canan Ergüder’de yer alacak ve dizide bir psikiyatristi canlandıracak.

Oğlum Dizisinin Konusu Ne?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve uzun süredir tanıtımları yayınlanan Oğlum dizisinin tüm hazırlıkları tamamlandı ve dizi yayın için gün saymaya başladı. Son yayınlanan fragmana tarih basılan dizinin hikayesi oldukça dikkat çekici. Dizide iki farklı ailenin hikayesi ele alınıyor. Bir umut hikayesinden yola çıkılan dizinin konusunda acı bir olayın ipuçları veriliyor. Bir trajediyle değişen hayatları konu alan Oğlum seyirciye hem umudu, hem acıyı, hem ayrılığı hem de sevinci yaşatacak. Dizinin ilk yayın tarihi 9 Şubat Çarşamba saat 20.00.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar