Ezgi Mola ile Enis Arıkan sevgili mi?

Ezgi Mola ile Enis Arıkan sevgili mi?
Burcu Esmersoy Alice Müzikali'nin yıldızı Ezgi Mola'yı youtube kanalında misafir etti. Müzikal detaylarının konuşulduğu sohbette Ezgi Mola, Enis Arıkan ile ilgili ne söyledi?

Son günlerde Alice Müzikali ve Organize İşler 2 filmiyle adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, Burcu Esmersoy'un youtube kanalına konuk oldu. ''Tanınmış Kişileri Seviyorum'' isimli video akımıyla youtube deneyimi olan güzel oyuncu, Burcu Esmersoy ile keyifli bir sohbet yaptı. ''Ezgi Mola ile Alice Müzikali'nin Perde Arkası'' başlığıyla yayınlanan videoda Burcu Esmersoy, Mola hakkında merak edilenleri sordu. Müzikali ilk seferde kabul etmediğini söyleyen Ezgi Mola, rol arkadaşı Enis Arıkan ile ilgili neler söyledi?

Eskiden beri dostluğunun devam ettiği Enis Arıkan ile hala sevgili sanıldığını söyleyen Ezgi Mola; ''Bizi yakıştırıp birlikte gülüyorlar. Bizim ülkemizde hep böyledir. İki insanı eğlenirken gülerken samimi gördüklerinde bunu yapmalarını anlıyorum ama Edis benim için sevgiliden de öte, o benim canım.'' diyerek ilişkilerinin dostluk boyutunda olduğunu belirtti.

Daha önceleri sosyal medya üzerinden yöneltilen bir soruya ''Enis'i sevmeyen bir insanla evlenmem, büyük konuşmıyım ama Enis'i sevmeyecek kadar problemi olan bir insanı seçeceğimi sanmıyorum.'' cevabını veren Ezgi Mola başrolünü Murat Yıldırım ile paylaştığı Kocan Kadar Konuş filminde de yakın dostu Enis Arıkan ile oynayıp çok sevilmişti. Sosyal medya üzerinden paylaştıkları eğlenceli videolarla sevenlerini güldüren ikili son dönemin yeni ekürilerinden oldu.

EZGİ MOLA KİMDİR?

Ezgi Mola 29 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuğa merakı lise yıllarından gelen güzel ilk deneyimini Karete Can dizisiyle yaşamıştır. Aydoğan Temel'den 2 yıl tiyatro eğitimi alan Mola çeşitli tiyatro oyunlarında da yer almıştır. 2004 yılında BKM Mutfak kadrosuna, ardından Hızlı Adımlar filminde oynayarak BKM Atölyeye katılmıştır. 2005 yılında Yılmaz Erdoğan'ın kült filmi Organize İşler ile sinemaya adım atmıştır. Daha sonra birçok dizi ve filmde oynayıp ekranların tanınan isimlerinden olan Ezgi Mola komedi dalında başarı sağlamış çeşitli komedi filmlerinde başrol oynamıştır. Bunlardan bazıları; Maide'nin Günlüğü, Celal ile Ceren, Kocan Kadar Konuş olup en son Organize İşler'in devam filmi Organize İşler Sazan Sarmalı'da Yılmaz Erdoğan'ın eşi rolünde Lerzan Berrak karakterine hayat vermiştir.

22-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar