Alina Boz'un başrolünde olduğu Netflix dizisi Aşk 101 ne zaman başlayacak?

Alina Boz'un başrolünde olduğu Netflix dizisi Aşk 101 ne zaman başlayacak?
Netflix'in yeni Türk dizisi Aşk 101 için geri sayım başladı! Heyecanla beklenen gençlik dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı ve Mert Yazıcıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Aşk 101 dizisi çok yakında izleyici karşısına çıkacak. Dijital platformda yayınlanan dizilerin hızla çoğaldığı şu günlerde bir diğer Netflix orijinal yapımı olan Aşk 101 dizisinin konusu nedir? Dizinin yayın tarihi belli oldu mu?

AŞK 101 DİZİSİ KONUSU

Hikayenin 1990'lı yıllarda geçtiği dizi lisede öğretim gören 6 genç arkadaşın öğretmenlerini okulda tutmaya çalışma çabalarını konu alıyor. En sevdikleri öğretmenlerini ancak bir başka öğretmene aşık ederlerse gitmesine engel olabileceklerini düşünen bu grup hedef olarak okula yeni gelen basketbol koçunu seçer. Zamanla zoraki aşkın var olmayacağını anlarlar ve aşkı kendi aralarında yeniden keşfederler. 

Hikayesini Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer ve Ahmet Katıksız oturuyor. Okul ve öğrenci konseptli dizi Türkiye ile birlikte birçok ülkede Love 101 ismiyle yayına girecek. 

AŞK 101 DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Geçtiğimiz temmuz ayında çekimleri başlayan Aşk 101 dizisi 8 bölümden oluşan ilk sezonunu çekti. Yayın tarihi kesin olarak belli olmamakla beraber 2020 ocak veya şubat ayında seyirci karşına çıkacağı konuşuluyor. Öte yandan dizinin başrol oyuncusu Kubilay Aka da net yayın tarihinin onlara ulaşmadığını, 2020 yaz sezonunda da sete çıkılacağını söyledi. 

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil, Pınar Deniz, Kubilay Aka ve Alina Boz gibi ünlü isimlerin paylaştığı Netflix'in 3. Türk dizisi Aşk 101 çok yakında sadece Netlix'te!

04-01-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar