Alişan'dan eşi Buse Varol ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar!

Alişan'dan eşi Buse Varol ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar!
Alişan'dan eşi Buse Varol ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar! Eşi Buse Voral ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Alişan herkesi şaşkına çevirdi.

her fırsatta eş ile arasında ki mükemmel bağı gösteren ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan, bugün telefon ile katıldığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Buse Varol ile ilgili açıklamalarda bulundu. Magazin camiasında hemen hemen her gün ayrılacakları iddiası ortaya atılsa da, çift aşk dolu ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Alişan ile Buse Varol'un boşanma aşamasında oldukları iddiası ortaya atılmıştı. 2018 yılında dünya evine giren çiftin Burak ve Eliz adında iki çocukları var. Instagram hesabında takipçilerine soru cevap yapan Buse Varol, haklarında çıkan boşanma iddiası ile ilgili gelen 'Sürekli neden ayrılıkla ilgili haber çıkıyor acaba?' sorusuna ise, 'Çünkü öyle olsun, boşanalım istiyorlar' dedi.

Öte yandan Alişan ile evlendikten sonra zengin olduğunu söyleyen takipçilerine Buse Varol, 'Alişan’dan sonra hayatımda bir değişiklik olmadı. Önceden de kendi paramı kazanıyordum, şimdi de. Ancak Alişan’la beraber hayatta hiçbir paranın satın alamayacağı iki evladım oldu.En büyük zenginlik bu. Kalbini temiz tutarsan hayat sana cömert davranıyor' diyerek son noktayı koydu.

 Alişan'dan eşi Buse Varol ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar!

Bugün Söylemezsem Olmaz adlı programa telefon ile bağlanan Alişan, Arto'nun 'Bir dizide öpüşme rolü olsa izin verir misin?' sorusunu 'Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse'yi' diyerek cevapladı.Bu yanıtı gören takipçilerinin bir kısmı kendisini tebrik ederken, bir kısmı ise geri kafalı olmakla suçladı.

Ardından Alişan ile Buse Varol arasında evlilik sözleşmesi olduğu iddialarını yanıtlayan Alişan, 'Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. 'Onun parası, benim param' lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem.' sözlerini kullandı.

Alişan kimdir?

19 Haziran 1976 yılında dünyaya gelen şarkıcı Alişan, İstanbul doğumludur. Gerçek adı Serkan Burak Tektaş olan Alişan, Arabesk müzikten, halk müziğine bir çok dalda müzik yapmıştır. 2018 yılında Buse Varol ile dünyaevine giren Alişan'ın Burak ve Eliz adında iki çocuğu vardır. Müziğin yanı sıra birden fazla dizide rol almıştır.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar