Altın Melek Ödülleri Sahiplerini Buldu

Altın Melek Ödülleri Sahiplerini Buldu
Magazin, Sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Altın Melek 2021 ödülleri sahiplerini buldu. Gecede ünlüler geçidi yaşandı.

Magazin ve sosyal medya bugün büyük bir ödül törenini sayfalarına taşıdı ve gündem yaptı. Magazin, televizyon, sinema, müzik alanlarında verilen ve her yıl verilerek artık bir gelenek haline gelmeye başlayan Altın Melek ödülleri 2021 büyük ve ihtişamlı bir törenle sahiplerini buldu. Yönetim Kurulu başkanlığını Olcay Kutluca’nın yaptığı Altın Melek Ödüllerinde bu sene yine birbirinden ünlü isimler yer aldı ve birbirinden değerli isimlere ödül verildi. Pek çok davetlinin katıldığı ödül gecesinde ödül alanların oldukça mutlu oldukları gözlendi. Gecede ayrıca Cansu Taşkın’ın baş mankenliğini yaptığı modanın lokomotifi isimleri arasında yer alan Karmen Aksu defilesinde birbirinden şık kostümler sergilendi. Ayrıca ödül gecesinde mankenler yaptıkları şovlar ile oldukça beğeni topladı.

Altın Melek 2021 Ödülleri Kimlere Gitti?

Her yıl düzenli olarak düzenlenen ve sanat, magazin dalında ödüllerin dağıtıldığı ve yönetim kurulu başkanlığını Olcay Kutluca’nın yaptığı Altın Melek Ödülleri 2021 düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Göz kamaştıran gecede pek çok isim yer alırken ödül alanların keyfi oldukça yerinde göründü. Gecede pek çok isme ödül verildi. Bu isimler arasında, Şarkıcı Yılmaz Morgül, Ivana Sert, Wilma Elles, Muammer Kapucuoğlu, Sinan Güleryüz, Uğur Arslan, Mansur Ark, Bukent Kulunç, Rıdvan Bıyık, Burak Akan, Ersan Er, Ezgi Avcı, Sevgi Derinöz, Gökhan Gökduman, Sevgi Derinöz, Süleyman Erdem, Hakan Türkşen, Nur Türkşen, Sevinç Ergün, Begüm Birgören, Berat Efe Parlar, Cenk Dağcı ve Pınar Süer gibi isimler yer aldı.

Gecede Ünlüler Geçidi Yaşandı

2021 Altın Melek Ödül gecesinde birbirinden ünlü isimler birbirinden şık halleriyle yer alırken oldukça renkli anlar yaşandı. Geceye katılan davetliler arasında, Murat Serezli, Arzu Yanardağ, Mehmet Ulay, Çetin Altay, Nuri Alço, Nisan Nicole Rona, Sinan Güleryüz, Tarık Mengüç, Petek Dinçöz, Gökçe Kırgız, Ertem Şener, Alp Pehlivan, Hatice, Coşkun Sabah, Deniz Oral, Danilo Zanna, Hazım Körmükçü, Esra Sönmezer gibi ünlü isimler yer aldı. Törene katılanların şık halleri geceye damga vururken ödül alanların konuşmaları ise daha çok birlik beraberlik ve sanata verilen değer konuları üzerine yoğunlaştı.

18-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar