Bergen Filminde Bergen’in Eşini Canlandıracak İsim Belli Oldu

Bergen Filminde Bergen’in Eşini Canlandıracak İsim Belli Oldu
Acıların kadını Bergen’in hayatını anlatacak olan Bergen Filmi için Bergen’in eşini ve aynı zamanda katilini canlandıracak isim bulundu.

Hakkında uzun süredir konuşulan ve uzun süredir de hazır yapılan ancak her seferinde bir sebeple ertelenmek zorunda kalan Bergen Filmi için büyük bir adım atıldı. Bir zamanlar Acıların Kadını lakabıyla anılan ve seslendirdiği şarkılarla gönüllerde taht kuran ancak ne yazık ki önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında da öldürülen ünlü ismin filminde yüzüne kezzap atan ve öldüren kişi olan eşi Halis Serbest’i ise ünlü ve usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandıracak. Uzun süredir cast çalışmaları yapılan ve ancak her seferinde bir engelle karşılaşan film için yapımcılar artık iyice hızlanmış durumdalar. Önceleri Serenay Sarıkaya ile anlaşan ve Seranay Sarıkaya’nın uzun bir süre hazırlandığı ve heyecanla beklediği ancak daha sonra filmden ayrılmasıyla Farah Zeynep Abdullah’la anlaşan yapımcılar Bergen’in eşi için uzun bir arayış süreci yaşadılar.

Halis Serbest’i Erdal Beşikçioğlu Canlandıracak

Acıların Kadını lakaplı ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan film de bir adım daha atıldı. Uzun süredir magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer alan ancak bir türlü sahaya inemeyen film için bu sefer kararlı ilerleyen yapımcılar Bergen karakteri için Farah Zeynep Abdullah ile anlaşmışlardı. Şimdi ise Bergen’in eşi ve aynı zamanda katili olan Halis Serbest’i canlandırması için usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile anlaşıldı. Erdal Beşikçioğlu ile görüşen yapımcılar oyuncu ile her konuda anlamaya varırken usta ismin şimdiden canlandıracağı karakter için çalışmalara başladığı öğrenildi. Erdal Beşikçioğlu’nun Bergen’in öldürüldüğü dönemdeki haberleri ve görüntüleri inceleyerek hazırlıklarını yapmaya başladığı belirtildi.

Ne Zaman Sete Çıkacak?

Ünlü şarkıcı Acıların Kadını Bergen’in hayatını anlatacak film için her şey hazır. Bergen’in aie fertleri ile gerekli görüşmelerin yapıldığı ve gereken hassasiyetin gösterilerek bir senaryo yazıldığı öğrenildi. Sadece bir mağdur filmi değil aynı zamanda bir sanatçı, büyük bir şarkıcı filminin de ortaya çıkması için çalışıldığı öğrenildi. Filmin çekimleri için ise son hazırlıkların tamamlanmaya çalışıldığı ve yakında ekibin Adana’ya giderek sete çıkacağı öğrenildi. Film uzun süredir planlanıyordu ve hazırlıkları sürüyordu. Filmin 2022’ye yetiştirilmesine çalışılıyor.

18-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar