Annemizi Saklarken 1. Bölüm İzle

Annemizi Saklarken 1. Bölüm İzle
Annemizi Saklarken 1. Bölüm İzle; 8 Aralık Çarşamba 1. bölümüyle ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisinin yayınlanan ilk bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Annemizi Saklarken 1. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Ezgi Gör ve Zümre Ertürk’ün yer aldığı Annemizi Saklarken bu akşam saat 20.00’da 1. Bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona bu akşam başlayacak olan ve ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi uzun süredir bekleniyordu. Ojo Pictures tarafından hazırlanan Annemizi Saklarken Star Tv’nin iddialı ve reyting beklediği projeleri arasında bulunuyor. Dram türünde ele alınan dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken yayınlanan fragmanlarda seyirci diziyi merak etmiş ve heyecanla beklemeye başlamıştı. Bir annenin hikayesini ve hayata tutunmak için verdiği mücadeleyi anlatan Annemizi Saklarken adlı dizi bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında ilk bölümüyle seyircinin beğenisine sunuluyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen ve Ojo Pictures tarafından hazırlanan dram türündeki dizi Annemizi Saklarken bir annenin hikayesini anlatıyor. Henüz çocuk denecek bir yaşta ilk çocuğunu dünyaya getiren ve ardından peş peşe iki çocuk daha dünyaya getiren Handan, şimdilerde Nişantaşı’nda bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışmaktadır. Bu sırada Handan, Zerrin ve Dündar’ın evlerine evlilik provası elbisesi için gitmeye başlar. Bu sırada Dündar’ın dikkatini çeker. Handan’ın hikayesi ve hayatı bundan sonra değişecektir.

Annemizi Saklarken 1. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Ojo Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan ve uzun süredir hazırlıkları süren Annemizi Saklarken nihayet bu akşam 1. bölümüyle ekrana geliyor. Seyircinin de merakla beklediği yapım dram türünde ele alınıyor. Başrolünde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı Annemizi Saklarken’in 1. bölümünde Handan, en büyük hayali daha rahat bir hayata kavuşmak olan üç çocuklu genç bir annedir. Handan daha rahat bir hayata kavuşmasının tek yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanmaktadır. Handan’ın bu yoldaki en büyük engelli koca adaylarının gözünü korkutan üç çocuğudur. Handan artık bu yoldaki umudunu yitirmiştir. Nişantaşı’nda çalıştığı moda evinde canını dişine takarak rahat bir hayata ulaşmaya çalışırken her şey Dündar ve Zerrin’le tanışmasıyla değişecektir. Annemizi Saklarken bu akşam ilk bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar