Annemizi Saklarken 2. Bölüm İzle

Annemizi Saklarken 2. Bölüm İzle
Annemizi Saklarken 2. Bölüm İzle; 15 Aralık Çarşamba 2. Bölümüyle ekrana gelen Annemizi Saklarken adlı dizinin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Annemizi Saklarken 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca ve Zümre Ertürk’ün rol aldığı Annemizi Saklarken bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Annemizi Saklarken Ojo Pictures tarafından hazırlanırken yapımda çocuklarıyla yaşayan genç bir annenin hayatta kalmak ve daha iyi bir yaşam sürmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizinin ilk yayınlanan bölümünde Handan İstanbul’un zengin çiftlerinden birinin düğün yıldönümleri için elbise hazırlamak için evlerine gider. Burada Handan’ın tanışacağı Dündar her şeyin değişmesini sağlayacaktır. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 2. bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ojo Pictures tarafından hazırlanan ve sezona yeni başlayan Annemizi Saklarken dram türündeki hikayesiyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan ilk bölümünde Handan ve çocukları iyi bir hayat sürmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Handan evlilik yıldönümleri olan Dündar ve Zerrin çiftinin evine gider ve burada Zerrin için elbise provalarına başlar. Bu sırada Handan evden etkilenmiştir. Dündar’la tanışması ise hayatında yepyeni bir sayfanın açılmasını sağlayacaktır.

Annemizi Saklarken 2. Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında sezona yeni başlayan ve Ojo Pictures tarafından hazırlanan Dram türündeki dizi Annemizi Saklarken bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde büyük üzüntüler yaşanmaktadır. Dizinin 2. Bölümünde yaşanan trajedi sadece Demir ailesi için değil, Handan için de yıkıcı olur. Derya ise annesiyle ilgili bambaşka bir yıkım yaşar. Handan yaşanan olayların ardından yavaş yavaş kendisini toparlamaya çalışırken Dündar hiç vakit kaybetmeden Handan’ın peşine düşer. Handan ise sadece Dündar’ın değil, o gece neler olduğunu çözmek isteyen Füsun’un ve Dündar’ın ablası Benan’ın da hedefindedir. Derya’nın hedefinde ise parasını iade etmek istediği Bora vardır. Bora ise Derya ve Handan arasındaki bağı çözmek için harekete geçer. Bu arada Dündar ve Handan arasındaki kaçma kovalamaca herkesi içine alan büyük bir oyuna döner. Star Tv ekranlarının yeni başlayan dizisi Annemizi Saklarken bu akşam 2. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında saat 20.00’da ekrana geliyor.

15-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar