Annemizi Saklarken 8. Bölüm İzle (Final)

Annemizi Saklarken 8. Bölüm İzle (Final)
Annemizi Saklarken 8. Bölüm İzle; 2 Şubat Çarşamba 8 ve final bölümüyle ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisinin final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Annemizi Saklarken 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem kaynarca ve Ezgi Gör’ün yer aldığı Annemizi Saklarken bu akşam saat 20.00’da 8. Bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizininin bu akşam yayınlanacak 8. Bölümü aynı zamanda dizinin final bölümü olarak ekrana gelecek. Sezona yeni başlayan ancak bekleneni karşılayamayan dizi için geçtiğimiz haftalarda final kararı verilmişti. Bir annenin çocukları ve kendisiyle birlikte ayakta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatan dizi özellikle kadın grubu seyirciye hitap ederken dizde aşk, entrika ön planda yer alıyordu. Ancak dizinin hikayesi seyirci tarafından beklenen ilgiyi görmedi ve dizinin reytingleri düşük gelerek beklentiden uzak kaldı. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 8. Ve final bölümü saat 20.00’da Star Tv’de.

ANNEMİZİ SAKLARKEN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ojo Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Annemizi Saklarken ne yazık ki bu sezon erken final yapan diziler arasındaki yerini alıyor. Dizi bu akşam yayınlanacak bölümle ekranlara veda ederken akıllarda genç bir annenin ayakta kalmak ve daha iyi bir hayat yaşayabilmek için verdiği mücadele hatırlarda kalacak. Dizinin son bölümünde Bora babası Dündar’la ilgili sırların peşine düşmüş ve bu konuda herkesi şaşırtacak sorular sormaya başlamıştı.

Annemizi Saklarken 8. (Final) Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek Annemizi Saklarken dizisinde Handan’ın zihni her şeyden ve herkesten şüphe eder hale gelmiştir. Melek’in kendisine ilaç verdiğini bilmediği için Zerrin’in hayaletinin evin içinde dolaştığını söylemeye başlamıştır. Dündar ise bu sorunun cevabını bulmaya çalışmaktadır. Bora ile Derya ise her an daha da yakınlaşmakta ve bu durumda ikilinin olaylara aynı pencereden bakmasını sağlamaktadır. Derya bu durumda annesinin nasıl bir uçuruma yuvarlandığını fark eder. Derya bu durum karşısında Bora’dan yardım isterken ikilinin aşkı büyük yüzleşmelerin ve büyük hesaplaşmaların yaşanmasına sebep olacaktır. Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve bu akşam erken finalle seyirciye ve ekranlara veda edecek olan annemizi Saklarken’in final bölümü olan 8. Bölüm saat 20.00’da Star Tv ekranlarında yer alacak.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar