Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yayın tarih belli oldu

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu
Yarışma kanalı olarak bilinse de Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda gibi reyting şampiyonu dizileri yayınlayan Tv8 çok ses getirecek yeni bir diziye başlıyor

Meryem ve Defne adında iki kadının etkileyici hikâyesini ekrana getiren Tv8’in yeni dizisi “Annenin Sırrıdır Çocuk” dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yarışma kanalı olarak bilinen TV8'in dram dizisi olarak hazırlanan Annenin Sırrıdır Çocuk’un afişi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizi severler, merak ediyor İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerini paylaştığı “Annenin Sırrıdır Çocuk” dizisi ne zaman yayınlanacak? Şimdi detaylar

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu

Yarışma kanalı olarak bilinse de Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda gibi reyting şampiyonu dizileri yayınlayan Tv8 çok ses getirecek yeni bir diziye başlıyor. Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği, Makbule Kosif’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar’ın oturduğu Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan Çarşamba 20.00’de ilk bölümüyle TV8’de izleyiciyle buluşacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk oyuncuları kimlerdir?

Anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu anlatan dizide İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in başrolleri paylaşıyor. NTC medya yapımı dizide ayrıca Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden başarılı oyuncular da rol alıyor. Çarşamba akşamlarına damga vurması beklenen dizi, üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişiyle yüzleşen iki anne adayının etkileyici hikayesini konu alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk karakterleri kimlerdir?

Defne (İrem Helvacıoğlu)

Hamile olan Defne, doğum sancıları artınca doğum hastanesine gelir. Doğum sırasında bir hemşire çocuğu alıp gider. Bir zaman sonra bebeğinin çalındığını fark eden defne, hastanede bebeğini aramaya başlar. Eskiden tanıdığı olan Meryem ile karşılaşır. Meryem’in çocuğunu çaldığını düşünen Defne çocuğunun peşine düşer.

Meryem (Selin Yeninci)

Kendisine hamile süsü vererek hastaneye gelen Meryem, bir fırsatını bulur ve geçmişten bir hesabı olan Defne’nin çocuğunu hastaneden kaçırır. Geçmişteki yaşananlardan dolayı yüzleşen iki kadından hangisi doğru söylüyor? Gelişen olaylar haklıyı ortaya çıkaracaktır.

Çınar (Olgun Toker)

Hastanede çocuğunu çaldıran Defne’nin kocası Çınar, Meryem’le karşılaşır ve eski günleri hatırlar. Ancak Meryem’in aniden ortaya çıkışı kapanmayan defterlerin yeniden açılmasını sağlayacaktır. O, artık acılı eşi Defne ile beraber çocuğunun peşine düşen çaresiz bir babadır.

26-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar