Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı
Tv 8’de yayınlanacak, kadınlara, anneliğe ve geçmişin insanların hayatını nasıl etkilediğine dair hikayelerin anlatıldığı Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Uzun süredir hazırlıkları süren ve oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu kuran dizi NTC Medya ve Medyapım ortaklığında hazırlanıyor. Müge Uğurlar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Makbule Kosif’in senaryosunu kaleme aldığı dizide İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk başrolleri paylaşıyor. Dizinin yakında ekranlara gelmesi bekleniyor. Şu sıralar Tv 8 ekranlarında herhangi bir drama bulunmuyor. Son olarak ekranlara veda eden Kırmızı Oda’nın ardından prime time kuşağında yayınlanan dizisi bulunmayan kanalın Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oldukça önem taşıyor. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı diziyi merak edenler tarafından oldukça beğenildi ve sosyal medyada oldukça fazla beğeni topladı. Ayrıca sektörde de beğenilen ilk tanıtım sonrası Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinin yayınlanacağı ilk bölüm sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

İlk Tanıtım Yayınlandı

NTC Medya ve Medyapım ortaklığında hazırlanan Tv 8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk tanıtımı Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Oldukça başarılı bir tanıtım olarak değerlendirilen tanıtımda hamile olan bir kadının doğum için hastaneye gelmesi ve doğum sonrası bebeğinin bilinmeyen birileri tarafından çalınması ve annenin çocuğunu bulmak için verdiği mücadele anlatılıyor. Dizinin konusuna uygun olan bu tanıtım seyirci tarafından oldukça beğenildi. Yakında ekrana gelmesi beklenen dizide üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayının yaşadıkları, geçmişleriyle yüzleşmeleri ve geleceklerini şekillendirmelerinin hikayesi anlatılacak. Dizide anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğu ve bu uğurda kadınların neler yapabileceği hikayesi anlatılacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Oyuncuları Kimler?

Tv 8 ekranlarında tanıtımları dönmeye başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu (Defne), Selin Yeninci (Meryem), Engin Öztürk, Olgun Toker, Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç rol alıyor. Diziyi Makbule Kosef kaleme alırken Müge Uğurlar ise reji koltuğunda oturuyor. Dizinin hazırlıklarının ardından ilk bölümüyle ekrana gelmesi heyecanla bekleniyor.  Halen çekimleri devam eden dizi Tv 8 için de oldukça önem taşıyor.

11-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar