Arak İlk Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Arak İlk Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı
Show TV'nin yeni dizisi Arak Arak İlk Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Dizide Kara(İlker Kaleli) ile Zeynep(Öykü Karayel) arasında yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu.

Başrollerinde İlker Kaleli ile Öykü Karayel’in yer aldığı Show TV’nin yeni sezon dizilerinden Arak’ın yeni reklam filmi de ilk tanıtım filmi gibi büyük ilgi gördü. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Arak dizisinde Kara ile Zeynep’in arasında yaşanacaklar şimdiden izleyiciyi meraklandırmış durumda.

Arak dizisin yeni tanıtımı göz kamaştırdı

Yapımcılığını Most Production’un yaptığı Arak dizisinin 2. Tanıtım filmi yayınlandı. 21 Aralık Perşembe günü izleticisi ile buluşacak Arak dizisinin yeni tanıtım filmi sosyal medyayı yıktı geçti. Göz kamaştıran hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken dizide Kara(İlker Kaleli) ile Zeynep(Öykü Karayel) arasında yaşanacaklar şimdiden merak konusu olurken sosyal medyada dizinin ilk tanıtım filminde olduğu gibi ikinci tanıtım filminde de beğeni dolu yorumlar yağdı. 

Yapımcı Murat Can Oğuz

Yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği Arak dizisi Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Hayatını çalanlardan intikam almak için yanıp tutuşan Kara ile yolu genç adam ile beklenmedik bir şekilde kesişen Zeynep’in sürükleyici hikayesi ile ekranlara taşıyacak olan dizinin senaryosunu Aslı Gönülay, Murat can Oğuz ve Ayberk Çınardan oluşan bir yazı ekibi kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Arak dizisinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel’den başka Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya, ve Bennu Yıldırımlar gibi çok önemli isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

Tanıtım filmlerinde neler var?

İlk tanıtım filmine göre biraz daha ağır bir tempoda çekilen ikinci fragmanda Zeynep’in azılı adamlarla ağız dalaşına şahit oluyoruz. Olaya müdahale eden Kara’ya bu adam hırsız diye cevap veren Zeynep’e Kara estağfirullah diye karşılık verir.25 yıllık ara sonrası tekrar karşılaşma...Uyumaktan, yalnız kalmaktan, karanlıktan korktuğunu belirten Zeynep, Kara’dan peşini bırakmasını ister. Kara’nın babaannesi(Bennu Yıldırımlar) torununu dizginlemeye çalışsa da lafını dinletemez. Arak kelimesinin tersinin Kara olduğunu belirterek diyelim Kara senin adın mı lakabın mı sorusuna kaderim diye cevap verir. Babaannesinin rahatsızlanması Kara’yı daha da agresif yapar. Aksiyon macera tarzındaki dizi bakalım izleyiciden geçer not alabilecek mi?

 

10-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler