TRT Dijital’den Yeni Bir Dizi Daha Geliyor!

TRT Dijital’den Yeni Bir Dizi Daha Geliyor!
Yayın hayatına başlamak için gün sayan internet Yayın platformu TRT Dijital için hazırlıkları süren Koyu Beyaz adlı dizinin çekimleri çok yakında başlıyor.

Pek çok internet yayın platformunun yayın yaptığı ülkemizde halen hazırlık aşamasında olan ve yakında seyirciyle buluşacak yeni platformlar da bulunuyor. Yerli ve yabancı bu platformlar arasında en çok dikkat çeken ve yayına hazırlanmak için yoğun bir çaba ve mesai harcayan platform ise TRT kurumu bünyesinde yayın yapacak olan TRT Dijital. Şu ana kadar birbirinden çarpıcı pek çok orijinal içerik için anlaşmalar yapan TRT Dijital yayın için son hazırlıklarını yapıyor. Platform pek çok yapım şirketiyle orijinal içerik anlaşmaları yaparken bu yapım şirketleri de TRT Dijital için üretecekleri projelerin son hazırlıklarını yapıyorlar. Bazı içerikler için sete çıkılırken RGB prodüksiyon tarafından hazırlanan Koyu Beyaz adlı içerik içinde son dokunuşlar yapılıyor. Yakında sete çıkacak ve çekimlere başlayacak projede ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Koyu Beyaz Oyuncuları Kimler?

Yakında yayın hayatına başlayacak ve pek çok orijinal içeriği seyirciyle buluşturacak olan TRT Dijital’in yeni bir yapımı daha ortaya çıktı. Merakla beklenen platform için RGB Prodüksiyon’un Koyu Beyaz adlı diziyi hazırladığı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturacağı Koyu Beyaz’ın kadrosunda ünlü isimler

-          Atakan Hoşgören

-          Emin Oğuz

-          Ebru Akel

-          Osman Barış Özkoçak

-          İsa Can Dinç

-          Cemil Şahin

-          Gökçe Özyol

-          Doğukan Oltulu

-          Zeynep Anacan

-          Nisa Bölükbaşı

-          İhsan Önal

-          Asya Özveren

-          Atabiq Mohsin

-          Merjem Siljiak

-          Charles Carrol

-          Rami Narin ve

-          Diana Chilingaryan yer alıyor.

Koyu Beyaz Konusu Ne?

TRT Dijital’de yayınlanacak olan ve RGB Prodüksiyon tarafından hazırlıkları süren Koyu Beyaz yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak ve yakında da seyirciyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda farklı ülkelerden pek çok isim yer alırken yapımın konusu hakkında bir bilgi bulunmuyor. Atakan Hoşgören gibi başarılı ve genç bir oyuncunun kadrosunda yer aldığı dizide ayrıca ünlü eski manken Ebru Akel ve Survivor’da yer alan Nisa Bölükbaşı da yer alıyor. Çekimleri yakında başlayacak dizi yayın hayatına başlamasıyla birlikte TRT Dijital’de ekrana gelecek.

04-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar