Arıza 11. Bölüm İzle!

Arıza 11. Bölüm İzle!
Ali Rıza, aşkı ve intikamı arasında tercihe zorlanıyor. Aşk, ihtiras ve intikamla dolu mafya dizisi Arıza 11. Bölüm linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Pazar günleri yayınlanan mafya dizisi Arıza, hız kesmeden ekran yolculuğuna devam ediyor. Show Tv’de ekrana gelen Arıza 11. Bölümde Ali Rıza, aşkı ve intikamı arasında tercihe zorlanıyor. Haşmet’in teklifi karşısında Ali Rıza’nın tepkisi merak ediliyor. Burak’ın davette söylediği “Bedel ödetmeye geldim” sözü ne anlama geliyor? Aşk, ihtiras ve intikamla dolu mafya dizisi Arıza 11. Bölüm linkine buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

Arıza 11. Bölüm İzle!

O3 Medya’nın yapımını üstlendiği, Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı Arıza 11. Yeni bölümünde Ali Rıza’nın hem Haşmet hem de Muzaffer tarafından bir karar vermeye zorlanıyor. Aşkı Halide ile intikamı arasında tercihe zorlanan Ali Rıza’nın cevabı ne olacak? Ozan Aksungur’un kaleme aldığı Arıza dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Birdal, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı, Yeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi usta isimler rol alıyor.

Aşk mı İntikam mı?

Pazar akşamları merakla beklenen Arıza 11.yeni bölümünde açığa çıkan Ali Rıza ile Halide sevdası tepki çekmeye başlamıştır. Ali Rıza’nın gönülden bağlı olduğu Muzaffer onu uyararak sevdası ile intikamı ile arasında bir tercih yapması gerektiğini söyler. Aynı teklifi Haşmet’ten duyan Ali Rıza’nın cevabı ne olacak? Diğer taraftan Ali Rıza şerefine verilen davette Burak'ın kolunda Derya ile gelmesi yeni bir gerilime sebep olurken Burak’ın "Ben buraya bedel ödetmeye geldim!" sözleri ne anlama geliyor? Cabir’i vurarak konsorsiyumun gözüne giren Ali Rıza’nın Muzaffer ile yaptığı planın tüm detaylarıyla yer aldığı Arıza 11. son bölüm 22 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Show Tv’de.  Keyifli seyirler.

Arıza son bölümde neler oldu?

Ali Rıza zor da olsa Cabir’in vurduğu Mert’i hastaneye yetiştirmiştir. Derhal ameliyata alınan Mert’in hayati tehlikeyi atlattığın öğrenen Cabir, hastaneyi basar ancak Ali Rıza ve Muzaffer tarafından derdest edilir. Cabir’le işinin bitmediğini Muzaffer’e söyleyen Ali Rıza, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceği planını açıklar. Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırıları karşısında zor duruma düşer. Cabir’in kaçırdığı Murat ve Derya, Ali Rıza sayesinde ormanlık alanda bulunur. Birbirine düşen konsorsiyum çatırdamaya başlar. Planını işleme sokan Ali Rıza, tekneyle kaçmaya çalışan Cabir’i vurarak konsorsiyumun gözüne girer. Burak artık devre dışı kalmış ve konsorsiyumdan atılmıştır.

22-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar