Arıza 28. bölüm izle

Arıza 28. bölüm izle
Arıza 28. bölüm izle; Arıza, dizisi bu Pazar da ekranlarda. Yeni bölümü tek parça ve full izleme seçeneğiyle bu sayfadan izleyin.

Arıza 28. bölüm izle; Arıza, bu akşam yeni bölümüyle Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Arıza'nın 28. bölümünü hangi adresten tek parça ve full izleme seçeneğiyle izlenebilir. İlgiyle izlediğiniz dizinin yayın gününde televizyon başında olamayacak izleyiciler internete yöneliyor. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolde yer aldığı dizinin yeni bölümüne bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. İzlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Arıza 28. bölüm izle

 Arıza dizisinin başrolleri Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan izleyici karşısına çıkıyor. O3 Medya imzalı dizide başroldeki isimlere Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Hazal Benli, Yeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi önemli isimler eşlik ediyor. Show TV'den ekrana gelen Arıza dizisini internet üzerinde pek çok adres üzerinden izleme imkanınız var ancak her adreste sorunsuz olarak izlenemiyor. Görüntü kalitesinin istenen kadar yüksek olmaması, yerli yersiz çıkan reklamlar ve bölümün parça parça izlenebilmesi seyir zevkini fazlasıyla baltalıyor. Bu gibi sorunlarla karşılaşmadan Arıza dizisinin yeni bölümünü en kaliteli olarak izleyebileceğiniz adresi sizlere sunuyoruz. 

Arıza dizisini en kolay şekilde YouTube kanalından tek parça ve full izlemek mümkün. Bunun yanı sıra Show TV'nin internet adresinden de yeni bölümü izleyebilirsiniz. Her yeni bölüm televizyonda ekrana geldikten kısa bir süre sonra izlemeye açılıyor.

Arıza 28. bölüm özeti

Herkesin merakla beklediği şey gerçekleşiyor. Ali Rıza en sonunda babasıyla kavuşuyor. Ali Rıza daha önce asla bilmediği bir gerçeği öğrenir. Bu durum onu fazlasıyla etkiler ve büyük bir öfke duymasına sebebiyet verir. Mehmet Emin'in eve dönmesi sonrası Rukiye Hanım ne yapacağını şaşırıyor. Haşmet Ağa ise Murat'ı daha yeni ele geçirmişken Burak Ersoylu için de düğmeye basar. Murat'a ne olacağı ise fazlasıyla merak ediliyor. Burak Ersoylu gerilimin iyice artmasıyla fazlaıyla öfkeleniyor ve herkesi hedef tahtasına koyuyor. Ali Rıza ve Balaban arasındaki karşılaşma nefesleri kesecek. İhtiyar tüm servetini birine vermek üzeredir. Kim olacağı büyük merak konusudur. 

28-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler