Arıza 27. bölüm izle

Arıza 27. bölüm izle
Arıza 27. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelen Arıza dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar.

Arıza 27. bölüm izle; Show TV tarafından ekrana gelen ve O3 Medya imzası taşıyan Arıza dizisi büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Her yeni bölüm öncesinde milyonlarca izleyici Arıza dizisinin yeni bölümünü hangi adresten izleyeceğini merak ediyor. Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüne bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Arıza dizisinin 27. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca Arıza dizisiyle ilgili merak ettiğiniz detaylar varsa sayfanın devamında yer alan bir önceki bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Arıza 27. bölüm izle

Show TV tarafından ekrana getirilen Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan başrol olarak bizleri karşılıyor. Bu önemli isimlerin yanı sıra Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Hazal Benli, Yeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Arıza dizisinin her bölümünü milyonlarca izleyici heyecanla takip ediyor. Yayınlanan yeni bölümleri televizyonda yayınlandığı sırada milyonları bulan kişi tarafından izlenirken bir o kadar izleyici de dijital platformlardan izlenebiliyor. Arıza dizisinin 27. bölümünü tek parça ve full HD olarak Show TV internet adresinden izleyebilirsiniz. Yeni bölüm sayfasına ulaşmak için sayfadaki bağlantıya tıklayın. Show TV'den ekrana gelen ve O3 Medya imzası taşıyan Arıza dizisinin 27. bölümü bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek.

Arıza 26 bölüm özeti

Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek 27. bölümünde neler olacağı fazlasıyla merak ediliyor. Yeni bölüm öncesinde dilerseniz bir önceki bölüm özetine göz atalım. Ali Rıza ve Aslan, sürpriz bir şekilde oteldeki toplantıyı basarken çıkan çatışma sonrasında Murat, Burak, Mithat ve Balaban hemen bir intikam planı kurgularlar. Bir otoparkta Ali Rıza'yı kıstırdıklarını sansalar da Ali Rıza onlar daha harekete geçmeden her şeyden haberdar olur. Arıza dizisinin 27. bölümü bu akşam saat 20:00'da Show TV ekranlarında olacak. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler