Arıza 13. bölüm izle

Arıza 13. bölüm izle
Arıza 13. bölüm izle; Arıza dizisinin 6 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen 13. bölümünü tek parça ve full HD gibi seçeneklerle izlemek için detaylar.

Arıza 13. bölüm izle; O3 Medya tarafından hazırlanan Show TV'de yayınlanan Arıza dizisi karmaşık ve bir o kadar tehlikeli mafya ilişkilerini ekrana taşıyan dizilerden biri. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan gibi sevilen isimlerin başrolünde yer aldığı dizide son bölüm yaşanan heyecan yeni bölüm ile devam edecek. Bu akşam ekrana gelecek bölümü izleyicilerin büyük çoğunluğu tek parça ve HD kalitesinde internet üzerinden izlemek istiyor. Bu adreste bulunan bağlantı sizi doğrudan Arıza dizisinin 13. bölümünü tek part olarak izleyebileceğiniz internet adresine yönlendirecek. Arıza 13. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bunun yanı sıra her bölümünde izleyicilerini heyecana sürükleyen dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Yeni bölüm özeti de sizlerle.

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

Arıza 13. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı, Yeşim Gül ve Yeşim Salkım gibi isimlerin yer aldığı Arıza dizisi, 6 Aralık Pazar akşamı 13. bölümüyle saat 20:00'da Show TV'den ekrana geliyor. Peki bu diziyi en kolay hangi şekilde internetten izleyebilirsiniz? Bu sayfada bulunan bağlantıya tıklayarak full HD ve tek parça olarak Arıza dizisinin bu akşam yayınlanacak 13. bölümünü gayet kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

Arıza 13. bölüm özeti

Haşmet ve Ali Rıza arasında tehlikeli bir mücadele yaşanmaya başlar. Halide, babasının bu öfkesine bir anlam veremez. Haşmet ise ilk adımı atarak Alı Rıza'nın gizli görevini açık etmeye karar verir. Fuat'ın yanına giderek her şeyi bir bir açıklayacaktır. Bu durum Muzaffer'in kulağına kadar gelince Haşmet'in infaz edilmesi için talimatı gönderir. Aşçı İsmail vasıtasıyla Fuat, Muzaffer'in mekanına uğrar. Burak ise ortaklarıyla konsorsiyum üyeleri arasında ittifak kurabilecekleri kişileri gözlemlemeye başlar. Ali Rıza ise Yavuz'u olası tehlikelere karşı güvende tutmak için mesai harcar. Bu amaç uğruna kendini Numan'ın karşısında bulur ve onu yakalamayı başardığını düşünür. Ancak o anda başına çuval geçirilen Ali Rıza kaçırılır.

06-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler